Museu d'Història de Catalunya
© Irene FernandezMuseu d'Història de Catalunya

Nits d'estiu al Museu d'Història de Catalunya

La terrassa del Museu d’Història de Catalunya es converteix en l’escenari d’un cicle estival de músiques de la Mediterània.

Publicitat

Les Nits d’estiu tornen al Museu d’Història de Catalunya i ho fan en un marc difícil de millorar: l’escenari serà la terrassa del Museu, al cor del Port de Barcelona i amb una de les millors vistes de la ciutat. El cicle d’enguany, 'Mediterrània. Músiques que es toquen', que tindrà lloc tots els dimecres de juliol i el primer del mes d’agost, gira al voltant de les músiques de la Mediterrània i vol ser un espai en què tradició i modernitat, patrimoni i futur es donin la mà per viatjar per tots els racons del Mare Nostrum.

Així, el jazz, protagonista de les edicions anteriors, dona pas a les actuacions mestisses i arreladíssimes com les de Miquel Gil, Maria Mazzotta, Anna Ferrer o Mario Mas, entre d’altres. Una mostra del diàleg i la interconnexió que hi pot arribar a haver entre músiques entre una riba i l’altra, als quatre punts cardinals, vent i mar enllà, realitzada en col·laboració amb la Fira de la Mediterrània de Manresa. Un crit a la germanor entre els habitants d’un dels espais que més estimem de casa nostra: el mar.

L’entrada, que podeu reservar trucant al 93 225 42 44, escrivint a mhcvisites.cultura@gencat.cat o en aquest enllaçinclou una consumició i l’entrada a l’espectacle, però no només: si hi aneu dues hores abans, a les 20 h., podreu visitar l’exposició ‘Moda i Modistes’, amb visita guiada. Músiques que es toquen i que, a més, us conviden a redescobrir un dels espais més encantadors de la ciutat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat