Monstera
Monstera

No us perdeu el nou pop-up store de plantes Monstera: n’hi ha 300 de regal!

Del 6 al 8 de maig, l’empresa de plantes d’interior Monstera obre una botiga efímera a Gràcia amb grans trobades i on, a més, regalaran més de 300 unitats al llarg dels tres dies. Us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Monstera
Publicitat

Si sou dels que us agrada envoltar-vos de verd en els espais interiors i tenir plantes divertides, segur que coneixereu Monstera i la seva impressionant selecció de varietats. Aquesta empresa va néixer el 2020 de forma ‘online’ amb el propòsit d’acostar les plantes de l’interior a tots els públics i, en aquests escassos dos anys, ha venut ja més de 120.000 plantes a tota Espanya. I és que propòsits com naturalitzar els espais interiors, siguin cases, oficines, locals o establiments de qualsevol mena, i transformar-los en petites selves d’interior, ens agraden a tots. 
I per facilitar-nos encara més que ens sumem a la seva causa, el pròxim cap de setmana a Monstera obra un pop-up store a InGracia (carrer Jesús, 3) al qual s’estima que aniran més de 2000 persones. I no és d’estranyar, no només perquè les seves varietats són d’allò més ‘top’ o, a més, s’adapten a tot tipus de necessitats de llum i risc. Si no també perquè Monstera obsequiarà els cent primers clients de cada un dels tres dies amb una planta gratuïta. Val la pena!
Preneu nota: el pròxim divendres 6 de maig (de 16 a 20h) i dissabte 7 i diumenge 8 (de 10 a 20h) les vostres futures plantes us esperen.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat