Noves escenes 2016: Afasians. The last conference

Què fer

Time Out diu

La Pedrera es torna a convertir en un punt de trobada de les arts per donar espai al teatre contemporani en la  cinquena edició d'aquest cicle que es consolida mostrant la vitalitat i la diversitat de l’escena contemporània a través de propostes teatrals que barregen el moviment, la música, la paraula, el vídeo o els objectes.

Els primers que passaran pel cicle seran el col·lectiu teatral loscorderos·sc i els Za!, que estrenaran el seu projecte conjunt 'Afasians. The last conference', l'esdeveniment més important en el món de la ciència que, a més, és totalment irrellevant per a l'avenç científic.

Tindrem les primeres declaracions en primícia de quatre membres de la tribu dels Afasians. Els Afasians ens explicaran els seus descobriments, incloent-hi la destrucció del JO i l'obertura de la caixa del gat de Schrödinger, l'únic gat que està viu i mort alhora. Els Afasians han demanat una taula i quatre micròfons. I un sofà per a la pausa, òbviament. No hi haurà PowerPoint, ni estadístiques, ni dades objectives, perquè això, allà, no es valora. De fet, els Afasians no són una tribu, ni fan descobriments, ni donen conferències, però ho anomenarem tribu, descobriment i conferència perquè els entenguem.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers