Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Museu de les Aigües
Museu de les AigüesMuseu de les Aigües

Noves experiències digitals al Museu de les Aigües

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua s'estrenen nous continguts virtuals on descobrireu espais inèdits del Museu i divertides formes de tenir cura del planeta

Time Out en col·laboració amb Museu de les Aigües
Publicitat

Perquè els continguts divulgatius i educatius que ofereix el Museu de les Aigües no parin, el referent en coneixement sobre aigua i sostenibilitat ha consolidat la seva transformació digital per estar a l'abast de tothom. Amb jocs interactius, realitat virtual o visites immersives, el Museu presenta mitjançant innovadors formats noves formes d'aprendre. A més, s'actualitzen propostes com Minecraft, un espai per fer front al canvi climàtic, i es presenten altres de noves com Tinkering familiar, un esdeveniment lúdic a través del qual es plantegen reptes relacionats amb el consum d'aigua. Interessantíssim!

El Museu des de la pantalla

El 22 de març, per celebrar conjuntament el Dia Mundial de l'Aigua, el Museu us porta una nova visita virtual interactiva on coneixereu tots els racons, fins i tot els més exclusius, de l'impressionant Museu de les Aigües a 360º, una experiència interactiva d'allò més interessant! A més, sereu vosaltres qui marqueu el ritme i definiu el vostre propi recorregut. Podeu complementar-ho amb vídeos, enllaços i fotografies inèdites.

Un joc en línia

Per seguir amb la celebració, el Museu llança 24/7/365 La complexitat de tenir aigua a l'aixeta, un nou joc virtual que evidencia la complexitat que suposa abastir d'aigua diàriament tota la ciutat de Barcelona. Amb aquest joc aprendreu sobre el procés i el recorregut de l'aigua des de la captació fins que apareix amb tan sols obrir l'aixeta. Una ocasió perfecta per pendre consciència sobre el bon ús de l'aigua i la importància de tenir cura del planeta. Aprendreu conjuntament i entre rialles!

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat