Obrim carrers

Què fer Gratis
Obrim carrers
1/2
Obrim carrers
Obrim carrers
2/2
Obrim carrers

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Inspirat en les mesures que s’apliquen durant el Dia sense Cotxes, que té lloc anualment en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i que proposa recuperar els carrers per a l’ús exclusiu dels vianants, torna la iniciativa 'Obrim carrers', que vol mostrar els beneficis que suposa la pacificació dels carrers.

En concret, el primer dissabte de cada mes , de les 17 h a les 21 h diversos carrers de la ciutat es tallaran completament al trànsit i estaran a disposició del veïnat perquè hi pugui passejar, jugar o fer esport o activitats comunitàries.

La segona edició de l'Obrim Carrers incorpora noves vies dedicades a la ciutadania. Després d'obrir el carrer Gran de Gràcia (entre Nil Fabra i la plaça Nicolás Salmerón) i la via Laietana (entre plaça Urquinaona i plaça Antonio López), aquest 7 de març s’hi afegeix l'eix format pels carrers de la Creu Coberta i de Sants (entre plaça Espanya i Arizala).

El dia 8 de març serà el torn del carrer Aragó entre Tarragona i la Meridiana (de 10 a 15 h).

NO T'HO PERDIS: el Bicing ara té premi.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies