Santagloria Coffee & Bakery
Santagloria Coffee & Bakery

On tastar el Flat Croissant, el dolç que triomfa a les xarxes (i que acaba d'arribar a Barcelona)

El Flat Croissant es va inventar a Corea del Sud, i no ha parat de triomfar a les xarxes des de llavors! Aquest 'croissant coreà' o 'gonut' acaba d'aterrar a Barcelona de la mà de Santagloria Coffee & Bakery, voleu descobrir el per què del seu èxit?

Time Out en col·laboració amb Santa Gloria Coffee & Bakery
Publicitat

Segur que l'heu vist a TikTok, que s'ha colat en les vostres converses i que ha tret el vostre costat més llaminer. És el dolç que més triomfa a Corea del Sud, un munt d'influencers internacionals l'han mostrat i, per fi, es pot tastar a Catalunya. Parlem del Flat Croissant, una delícia viral envoltada de 'hype' i que podeu trobar, a partir d'aquest mes, al vostre Santagloria Coffee & Bakery més proper. Esteu llestos per descobrir el per què del seu èxit?

Forma plana, aspecte saborós -i delicat- i idees combinades de la pastisseria internacional més 'top', amb influència francesa i coreana. El també conegut com a 'Gonut' arriba de la mà de Santagloria en dues alternatives que us faran salivar (i que s'elaboren diàriament): Choco Pistacho, amb deliciosa ganache de xocolata i toc cruixent de festucs picats; i Xocolata blanca i Lotus, que fusiona la cremositat de la xocolata blanca amb el característic (i addictiu) sabor d'aquestes famoses galetes.

El més difícil serà saber quina de les dues escollir, perquè trobar-les no us costarà gaire: Santagloria Coffee & Bakery s'estén per tot el mapa de Barcelona, així que activeu la vostra ubicació i busqueu el més proper: allà on aneu, podreu gaudir d'aquesta nova proposta que us deixarà sense paraules.

A què esteu esperant? Podeu gaudir des de ja de la dolça tendència del moment als nombrosos establiments de Santagloria Coffee & Bakery repartits per Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat