Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Open House Barcelona
Foto: Open House Barcelona

El 48hours Open House Barcelona estrena concurs de fotografia

Arriba una nova edició d’aquest festival amb una novetat: un concurs que incorpora el hashtag #Openstories19. T’ho expliquem!

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

Ja està aquí el 48h Open House Barcelona, el festival arquitectònic que obre les portes de les cases més emblemàtiques de la ciutat i un dels grans esdeveniments de l'any que tindrà lloc el 26 i 27 d'octubre. En aquesta ocasió, que celebra la X edició, el festival ha decidit celebrar-ho amb un concurs de fotografia per a tots vosaltres... I és que només necessiteu els vostres mòbils i el vostre compte d'Instagram per participar!

El concurs, sota el hashtag #Openstories19, és la novetat del 48h Open House Barcelona, que en col·laboració amb Celside, la nova marca d’assegurances per a mòbils i dispositius connectats, proposa aquest concurs que es farà a través dels stories d’Instagram. Per participar, només s’ha de penjar el contingut produït a stories i mencionar els perfils d’@48hOpenHouseBarcelona i @CelsideES amb l’etiqueta #Openstories19 o #Opengram19 o #OHB19, marcar-ho com destacat al perfil amb el nom ‘OpenStories19’ i deixar-ho visible fins el 15 de novembre. Molt fàcil! L’únic requisit és que les històries han d’estar inspirades en el lema del festival d’aquest any, el paisatge urbà. Però això no és tot! A més, Open House Barcelona vol promoure la figura de la dona i reivindicar-la. És per això que han creat el personatge fictici de Pilar Casas Mur, figura que representa a la dona arquitecta que ha participat en obres arquitectòniques al llarg de la història però sempre sense reconeixement. De fet, són moltes les dones protagonistes a la ciutat, com Imma Jansana, Bet Figueras o Lola Domènech.

El jurat del concurs valorarà, llavors, que els participants a #Openstories19 sàpiguen abordar el tema del paisatge urbà així com el paper de la dona en l'arquitectura. I el guanyador o guanyadora del concurs #Openstories19 serà premiat amb un 'smartphone' i una assegurança Celside.

Recordeu: 48h Open House Barcelona es desenvoluparà en diferents espais de Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Joan Desí, Vilassar de Dalt o Santa Coloma de Gramenet. No us oblideu el mòbil a casa i participeu en el concurs!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat