Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Organitza els teus viatges en transport públic amb l'aplicació de l'AMB

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Parada autobús AMB1/2
Aplicació AMB2/2

Organitza els teus viatges en transport públic amb l'aplicació de l'AMB

Viatges en transport públic? Fes servir l'aplicació AMBtempsbus, estalvia temps, organitza els transbords, assabenta't de quan falta perquè arribi l'autobús metropolità i descobreix quina és la parada més propera! Time Out en col·laboració amb l'AMB

Advertising

El busc metropolità, el metro, el Tram, el FGC, el NiBus, els ferrorcarrils, els rodalies de Renfe i l'Aerobús tenen una aplicació que us farà la vida més fàcil. Descobriu-la amb el nostre vídeo!

 

A l'aplicació AMBtempsBus podreu consultar tota la informació de la xarxa de transports metropolitans de Barcelona, incloent el bus, el metro, el tram, FGC i rodalies de Renfe. Podreu localitzar totes les parades dels transports i veure el temps que trigaran en arribar el bus i el tram: així sabreu quant heu d'esperar i si és millor canviar el vostre recorregut, ja que està integrat amb Google Maps.

Una de les novetats de l'aplicació és que podreu veure en temps real qualsevol incidència relacionada amb el servei de bus metropolità: línies tallades, obres i altres incidències. Així, podreu planificar una ruta alternativa, guanyar temps i estalviar-vos desplaçaments innecessaris.

L'aplicació informa sobre la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana: Badalona Castelldefels, Cornellà, Esplugues, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Montgat, El Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramanet, Tiana i Viladecans.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising