Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pau Casals
Foto: Fundació Pau Casals

L'Orquestra Pau Casals compleix cent anys!

Per celebrar-ho, proposa amb un cicle de concerts per tot el territori de la mà d’orquestres locals i internacionals. Us en descobrim els imprescindibles!

Time Out en col·laboració amb Fundació Pau Casals
Publicitat

Al món, Pau Casals va aportar el seu virtuós domini del violoncel i la interpretació d’obres tan simbòliques com El Cant dels Ocells. Però, a Barcelona, va aportar-li un repertori musical sense precedents. 

Aquest 2020 marca cent anys des que el músic de Sant Salvador va crear la seva pròpia formació instrumental amb l’objectiu que Barcelona comptés amb una orquestra de qualitat. Amb ella, la ciutat va ser escenari d’obres que mai abans s’havien escoltat al nostre territori. I enguany, per celebrar i commemorar el seu impacte musical, la Fundació Pau Casals ha organitzat un cicle de concerts que tindran lloc en diversos punts de Catalunya -tots ells relacionats amb el traçat artístic de Casals. 

En ells, grans orquestres tant nacionals com internacionals seran les encarregades d’interpretar un repertori excel·lent que comptarà amb algunes de les obres i autors més innovadors de tots els temps.  Us expliquem aquelles tres cites musicals que no us podeu perdre per res! 

Homenatge entre músics
Foto: Camerata Salzburg

Homenatge entre músics

L’Auditori de Barcelona serà escenari de tres concerts especials d’aquest cicle efemèrid. El 19 de juny, la Camerata de Salzburg ens delectarà amb peces de Haydn i Mozart, tutelada pel concertino Gregory Ahss i amb l’acompanyament d’Edgar Moreau al violoncel i Felix Klieser a la trompa. El 21 de juny, Sir. Mark Elder dirigirà The Orchestra of the Age of Enlightenment en un repertori de peces de Wagner i Liszt, complementat amb la màgia pianística de Stephen Hough. I el 22 de juny, l’Orchestre de Paris, amb Hannu Lintu al capdavant i Christian Tetzlaff com a violinista solista, ens emocionaran amb peces passionals de Beethoven i Strauss. Ja podeu fer-vos amb les entrades d’aquesta oportunitat esplèndida per veure intèrprets excel·lents homenatjant un gran músic de casa nostra.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat