Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Live Painting & Music amb Random Lovers i Cristina Len

Live Painting & Music amb Random Lovers i Cristina Len

Què fer dimecres 2 octubre 2019 - dimecres 11 desembre 2019
Live Painting & Music amb Random Lovers i Cristina Len

Time Out diu

Música i pintura es fusionen un cop al mes en una proposta molt especial

Quan escoltem música, quan sentim aquesta cançó que tant ens agrada, acostumem a ballar al seu ritme. El nostre cos es mou seguint els batecs de la melodia i l'harmonia, és com si fos màgia! Si a un artista li posem música en directe mentre pinta... segurament passarà el mateix, oi? Això és, precisament, el que ens proposa PANGEA The Travel Store, la botiga de viatges més gran del món.

Acqustic i FIU, dues comunitats d'artistes emergents, uneixen forces per presentar un cop al mes el seu Live Painting & Music a la botiga de viatges ubicada a Rambla Catalunya, 23.

La col·laboració arrencarà el 13 de setembre i en aquest primer dia tindreu el plaer de veure pintar en directe a Anna Gabriella amb el seu projecte @randomlovers en sinergia amb l'actuació en directe de Cristina Len, artista de la plataforma de músics emergents Acqustic.

Animeu-vos, entreu al web de PANGEA i trieu totes les dates en què voleu assistir! Les sessions seran a les 19 h els següents dies: 13 de setembre, 11 d'octubre, 13 de novembre i 11 de desembre. ¡Inscriviu-vos-hi aquí!

Detalls

Lloc de la ubicació PANGEA The Travel Store
Web del lloc www.pangea.es/ES/the-travel-store-barcelona
Adreça Rambla Catalunya, 23
Barcelona
08007

Dates i hores

Els usuaris diuen

0 comments