Palo Alto Market: Beach Market

Què fer

Time Out diu

Al juny arriba el sol de l'estiu i es respira un ambient de vacances, amb ganes d'aire lliure, d'escapades a la platja... i a Palo Alto Market neix l'edició Beach Market amb les darreres novetats de la moda surfera, les bicicletes més lleugeres i els sabors més refrescants amb una selecció de food trucks i delícies gourmet feta amb molta cura.
 
La Concept Gallery acollirà una instal·lació especial de dos objectes essencials de l'estiu: la bicicleta i la planxa de surf, amb peces de Matusalen Bikes, My Beautiful Parking, BCN Bike Club així com magnífiques planxes de Proyecto Sandez, fetes a mà a un taller veí de Poblenou. Els visitants podran descobrir la nova col·lecció d'ulleres de sol de Wilde, així com algunes de les seves peces vintage; el llibre 'Surf' editat per lamono Books, els mitjons tropicals de Pacific & Co, els sneakers premium d'Alpaso Sneakers i el calçat contemporani de De Ubieta. Els nois de Melba ens transportaran directament al mar amb els seus aparells de realitat virtual, una experiència visual en la qual els visitants es convertiran en autèntics surfistes sobre les onades. 
 
Hi haurà també un taller on els més petits podran participar en un taller gastronòmic i preparar deliciosos i refrescants sucs de fruites i verdures, i durant els dos dies del market es podrà gaudir de la cuina internacional vegetariana i vegana de Vegetalia; les creacions gourmet ecològiques, de comerç just i km0 de GatBlau; o els pastissos i cupcakes deluxe de Tres Tristes Tigres, entre molts altres!
 
Palo Alto Market també segueix apostant una edició més per la música: la londinenca Tonia Richardson, amb una presència imponent i una veu d'escàndol, descarregarà la força del millor funk i soul a l'escenari Aperol Spritz amb versions de Michael Jackson, Amy Winehouse, Chaka Kahn i Moloko, entre d'altres. El duet electrònic Betty Belle portarà a l'escenari Be Chyc la seva vistosa barreja de soul clàssic, disco dels setanta i pop sintètic que busca la bellesa en un imaginari pre-apocalíptic. La cantautora Maria Rodés, amb la seva veu capaç d'emocionar les pedres, brindarà al jardí de Los Maridajes de Torres un repertori variat que inclou el seu celebrat apropament a la cobla.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers