PANGEA Quiz League by TriviaBCN
PANGEA Quiz League by TriviaBCN
  • Què fer

Comença la PANGEA Quiz League by TriviaBCN

És hora de posar-vos a prova! Els dimecres afineu els vostres sentits i descobriu el joc de preguntes i respostes més original de la ciutat

Publicitat

Time Out diu

Recordeu el PANGEA Quiz que es va fer el passat mes de juliol? Va ser tot un èxit i el públic ha volgut més. És per això que Pangea The Travel Store el pròxim 18 de setembre inaugurarà la PANGEA Quiz League by TriviaBCN.

Encara no sabeu què és? Us ho expliquem: és un joc divertit en què podreu demostrar tot el que sabeu sobre els vostres llocs preferits. Hi podreu participar amb amics, familiars o companys de feina. Màxim 4 persones per equip i mínim 2!

Es faran tres rondes de 10 preguntes sobre viatges, gastronomia, música, geografia, etc. presentades per un mestre de cerimònies i projectat en una pantalla gegant. Hi haurà vídeos, fotos, música... i, fins i tot, sabors i olors!

A més, l'equip guanyador de la Lliga s'emportarà un premi final només apte pels amants dels grans viatges...

Animeu-vos, entreu a la web i inscriviu-vos, podreu elegir totes les sessions en què vulgueu participar. En acabar cada sessió, prendreu unes cerveses per gentilesa de La Brava.

Les sessions sempre seran a PANGEA, a Rambla de Catalunya, 23, els dimecres a les 19 h els següents dies: 18 de setembre, 9 i 23 d'octubre, 6 i 20 de novembre i 4 i 18 de desembre.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà