El coctelero Giacomo Giannotti
Foto: Paradiso | Paradiso

Paradiso Cocktail Fest

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Alerta, que aquesta és bona: el bar Paradiso convertirà els jardins de Palo Alto en epicentre mundial del trago fi. La quarta edició del Paradiso Cocktail Fest reunirà a Palo Alto algunes de les millors cocteleries del món durant el diumenge 30 de març, des de les 12 del migdia fins a primera hora de la nit. Hi seran presents algunes de les cocteleries més prestigioses del món, incloses en la llista de The World's Best Bars, com per exemple: el Bar Leone (Hong Kong), número 2, la Zest (Seül), número 9, la mateixa Paradiso (Barcelona), número 10, The Cambridge Public House de París, número 19 de rànquing, Panda & Sons, d'Edimburg, la número 30, o Röda Huset d'Estocolmo, la número 45. 

I la veritat és que és una oferta generosa: tots aquests establiments serviran els seus tragos d'autor a sis euros la copa, en l'entorn immillorable dels jardins de Palo Alto (penseu que per aquest preu, ja no arribes ni al got de vermut amb olives en el 90 % de les terrasses, i aquí tastareu combinacions que han redefinit la idea del que és anar al bar a fer una copa). El sarau s'arrodoneix amb sessions de DJ de traca: DJ Coco, l'encarregat de tancar cada any el Primavera Sound, Miqui Puig, grandíssim coneixedor de tots els matisos de la música negra de ball i en Pau Roca, finíssim estilista i creador barceloní d'himnes house i techno. Hi haurà un vas únic per a tots els còctels, que se serviran en mitges racions perquè si no, tornareu a casa de gairell! També hi haurà menjar a càrrec de food trucks amb matèria primera ecològica, com Lulu & Flynn i Nomad Coffee.

L'esdeveniment té una raó de ser mediambiental: experts del sector de la cocteleria d'avantguarda hi debatran els reptes de la sostenibilitat en la indústria, amb ponències com 'El malbaratament és un fracàs de la imaginació', on es debatrà com la indústria pot reduir les deixalles i fomentar la creativitat. Giacomo Gianotti, copropietari de Paradiso i un dels grans bartenders del món, explica que la filosofia de sostenibilitat de Paradiso passa per "haver eliminat tots els productes d'un sol ús, tenir còctels elaborats amb producte local i de temporada, i treballar amb petits productors".  

Detalls

Adreça
Preu
6 €
Horaris
12 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà