París report. En directe des de la cimera del clima

Què fer Gratis

Time Out diu

Encara som a temps de frenar els efectes més devastadors de l’escalfament del planeta, però per a això cal un acord amb compromisos d’aplicació tant a nivell dels estats com a nivell mundial. Tenint en compte el clima de tensió internacional, és possible que s’aconsegueixin acords rellevants a París? Quin paper té l’acció ciutadana en aquest àmbit? Podem incidir en l’actuació dels governs i les empreses?
 
Per reflexionar sobre aquestes qüestions i per saber què podem esperar de la cimera un dia abans de la seva cloenda, des del CCCB es connectarà en directe amb París per parlar amb Anna Pérez Català, que forma part del Moviment per la Justícia Climàtica. Com a interlocutors des de Barcelona han convidat Joan Martínez Alier, catedràtic emèrit del Departament d’Economia i Història Econòmica de la UAB-ICTA i expresident i fundador de la Sociedad Internacional de Economía Ecológica, i Marta G. Rivera Ferré, directora de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC. Modera José Luis de Vicente, comissari especialitzat en cultura digital, art i tecnologia. I us convidem a tots vosaltres a venir i a fer preguntes en directe.
 
Després del debat estrenem el documental 'Disruption. Climates Change', de Kelly Nyks i Jared P. Scott (EUA, 2014 - 52’). VOSC.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers