Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà

Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà

Escapa't a la Garrotxa

Per Time Out en associació amb Aigua de Sant Aniol
Advertising

Un dels boscos de faigs més impressionants de Catalunya és, sense cap mena de dubte, la Fageda d'en Jordà, un paratge situat en una de les 26 reserves forestals que formen el parc natural de la Garrotxa, just damunt d'una colada de lava procedent del volcà Croscat. És un indret màgic, d'aquells que no pots deixar de recomanar.

Si voleu que la vostra visita sigui diferent i única, un proposem que la feu en un carruatge de cavalls. No us imagineu una tartana com les que hi ha a Barcelona, reservades per guiris o comiats de solter. Aquests carruatges recorden una mica a les caravanes del Far West, i ens transportaran no només a través de la Fageda sinó també a través de la nostra imaginació. Deixeu-vos portar pels cavalls i gaudiu d'aquest meravellós paisatge volcànic. Després de la passejada, apropeu-vos a l'església romànica del segle XI de Sant Miquel de Sacot, una parada obligatòria si no la coneixeu. Recordeu que és imprescindible reservar amb antelació si voleu transportar-vos en «el silenci d'aquell lloc profund...» com deia el poeta Joan Maragall.

 

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising