Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Font d'aigua per la llar de Blue Planet
Blue Planet

Passem el medi ambient a una nova fase!

Sou dels que us falta una mica d’iniciativa per ajudar a la reducció dels envasos de plàstic? Aquadirect Blue Planet us proposa la solució que necessiteu

Time Out en col·laboració amb Blue Planet
Publicitat

El món es va aturar en diversos sentits, durant molts mesos i també es va detenir una mica la contaminació. Ara, l’era post-covid comporta el retorn a les rutines i la regressió a la vida que hi havia abans. La nova normalitat torna els costums del passat i no es pot abaixar la guàrdia. Us agradaria tenir sempre aigua de qualitat a casa, i a la vegada vetllar pel medi ambient? Aquadirect Blue Planet us pot ajudar!  

Blue Planet és una empresa que subministra aigua i cafè a domicili a més de 15.000 clients. El seu objectiu? Fer-ho de la manera més ecològica possible, per intentar reduir l’impacte dels envasos i per apostar pels reutilitzables. Això és el que ara necessita el planeta: empreses que tinguin polítiques en vers al reciclatge, la reducció de plàstics d’un sol ús, emissions de Co2 i el consum de paper, i que a la vegada donin un servei amb bones propietats. Aquesta empresa proposa productes com ara sistemes de filtració, màquines i càpsules de cafè, fonts d’aigua i consumibles per les llars, a més a més dels serveis que ofereixen per empreses i oficines. 

Quantes ampolles de plàstic teniu a casa?
@mimitus

Quantes ampolles de plàstic teniu a casa?

Cada any es produeixen 500 mil milions d’ampolles de plàstic al món. En sou conscients? L’empresa Blue Planet té finalitats sostenibles però sense mai deixar de banda l’oferiment d’un servei bo i de qualitat. L’empresa ofereix ampolles reutilitzables, reciclables i amb aigua de K0, és a dir, de proximitat. Quan els envasos estan buits, els netegen, els higienitzen i els tornen a omplir amb aigua Mineral Natural del Massís del Montseny.

Reutilització assegurada!
@mimitus

Reutilització assegurada!

Les ampolles que ja han estat usades es tornen a servir als seus clients. Com ho fan? Les hi passen els màxims controls sanitaris. Després de 8 anys, o bé si els envasos han patit abans alguna anomalia, els porten a una planta especialitzada en reciclatge on es destrueixen. Així doncs, es reutilitza la matèria primera per elaborar nous productes com per exemple cadires, material escolar o ulleres. 

Encara us esteu pensant demanar ajuda a Blue Planet? Segur que l’empresa us dona un servei de qualitat a més a més d’un cop de mà a reduir una mica més la vostra contaminació, a l’era de la nova normalitat!Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat