Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Peixos
@dabidpascual

Peixos: Casa Batlló

Si has nascut entre el 19 de febrer i el 20 de març, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

Ets somiador i molt creatiu, t'encanta estar tot el dia pensant en les teves coses i vivint en el teu propi món, que pot ser interior o exterior, però sempre feliç. De fet, per a tu el món és bell, perquè saps veure la bellesa allà on ningú la pot percebre i, a més, gairebé no trobes lletjor enlloc perquè a tot li saps treure el cantó positiu. La naturalesa i el mar t'inspiren i per això t'atrauen llocs com la Casa Batlló, un edifici d'inspiració marina que evoca a la natura i a la fantasia, 100% el que busques de la vida.

Sabem les ganes que tens de tornar a respirar aire fresc, fer llargues passejades i aturar-te a contemplar qualsevol detall quotidià. Per això et proposem un fantàstic recorregut que comença pels balcons més bonics i florits de Barcelona i acaba amb una visita virtual a l’aquari més gran d’Europa, perquè puguis sentir de nou el meravellós so de les onades del mar que tant trobes a faltar. Una autèntica experiència per tornar a connectar amb la natura!

Consulta tot l'horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat