Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Per què la Guerra?' a El Born CCM

 • Què fer, Exposicions
 • El Born Centre de Cultura i Memòria, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
 1. El Born CCM
  El Born CCM
 2. El Born CCM
  El Born CCM
 3. El Born CCM
  El Born CCM
 4. El Born CCM
  El Born CCM
Publicitat

Time Out diu

El Born CCM us convida a reflexionar sobre la guerra i el que l’envolta amb una selecció d’obres d’art contemporani. La podeu visitar d'ara fins al setembre!

‘Per què la guerra?’ és la pregunta que es van fer Sigmund Freud i Albert Einstein l’any 1932, i alhora és una pregunta que no ens queda gens lluny a dia d'avui. A vegades, però, és difícil obtenir resposta. Aquesta exposició, organitzada per El Born Centre de Cultura i Memòria i el Memorial Democràtic, convida a reflexionar sobre els conflictes armats i les ferides que deixen en les persones, els llocs i els paisatges, a través d’un recull d’obres d’artistes contemporanis. 
Entre tot el mar d’incerteses que representa una guerra, ‘Per què la guerra?’ pretén reflexionar sobre la seva omnipresència en el món actual i el lligam que té amb l’economia i la política que marquen l’ordre mundial. A més, la guerra deteriora la democràcia i la justícia, nodreix estructures com el patriarcat i obre escenaris devastants com les crisis humanitàries. De tots aquests aspectes en podreu reflexionar amb obres d’artistes internacionals com Francesc Abad, Isabel Banal, Juan Manuel Echavarría, Rula Halawani, Shirin Neshat i Francesc Torres, entre altres. 
La mostra ja està oberta al públic i la podeu veure a la Sala Casanova de l’antic Mercat del Born fins el 29 de setembre. 
I si us agrada, trobareu més programació cultural relacionada, com un club de lectura sobre la guerra civil, un seminari i una conferència de l’artista Alfredo Jaar o un cicle de xerrades en què experts d’història contemporània reflexionaran sobre l’existència de la guerra a dia d’avui. Si teniu ganes d’indagar en pensaments i espais sobre l’existència de la guerra, ja podeu fer-vos amb les entrades!

Time Out en col·laboració amb El Born CCM

Detalls

Adreça
El Born Centre de Cultura i Memòria
Pl Comercial, 12
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Contacte
Veure Web
Transport
Barceloneta (M: L4), Jaume I (M: L4)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà