Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Per Sant Joan, coca i birra!

Per Sant Joan, coca i birra!

Una clàssica coca de Sant Joan, però millorada, que és ideal per maridar amb cervesa!

Coca deTriticum by Moritz
Per Màrqueting Time Out |
Advertising

Ja sabeu què fareu per la revetlla de Sant Joan? Tingueu el pla que tingueu, no perdeu l’ocasió de celebrar-ho amb la deliciosa coca de Triticum que proposa l’obrador de la Moritz, una recepta que millora cada any i que és ideal per tastar amb una bona cervesa fresca. I si és amb una cervesa artesana sorgida de la Moritz Beer Lab, millor que millor!
Són coques artesanals, amb acabat de pastisseria, fetes amb ingredients de màxima qualitat i que es couen dins d’un motlle, per tal que agafin més volum i aconsegueixin una textura esponjosa, flonja i tendra. D’aquesta manera, a més, se’n potencien els sabors i les aromes, i es garanteix una millor conservació.
N’hi ha dues varietats: la de brioix amb crema pastissera, cireres i pinyons, i la de brioix amb fruita confitada (meló, cireres i taronja), pinyons i sucre. El preu per unitat és de 28 €, però si no la voleu sencera, o si el que us ve de gust és tastar-la allà mateix, cervesa en mà, també es pot comprar per porcions; el preu va en funció del pes. La trobareu disponible al taulell de l’obrador Moritz a partir del 14 de juny, tot i que podeu començar a fer encàrrecs des de ja. És boníssima i s’acaba ràpid! ■

Advertising