Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Yamaha Crosscore RC
Yamaha

3 planarros en 3 bicis elèctriques ideals per City Lovers

Us proposem tres rutes divertides per Barcelona i els seus voltants per (re)descobrir la ciutat utilitzant el mitjà de transport més còmode, sostenible i eficient: els nous models de eBike de Yamaha

Time Out en col·laboració amb Yamaha
Publicitat

Barcelona és una ciutat que presenta una sèrie de característiques que la fan ideal per moure's en bicicleta elèctrica. Hi ha carrers llargs i rectes, molts quilòmetres de costa, molt terreny planer i, quan apareixen les pendents –a mesura que un s'acosta al Tibidabo i a Collserola–, ens trobem que les pujades són suaus, fàcils de gestionar per a unes cames fortes i sanes. Si a més anem amb bici elèctrica, qualsevol dificultat desapareix i el que se'ns presenta a la vista és meravellós: una ciutat bonica en qualsevol dels seus racons, plena d'art, lleure, arquitectura i natura. Diuen que la millor manera de conèixer una ciutat que no coneixem és caminant-hi, però quan ja hi vivim, quan ja hem vist allò essencial, se'ns acudeix una manera millor de moure'ns. La bicicleta elèctrica és un mitjà de transport net, ràpid i a escala urbana, que ens permet moure'ns a l'aire lliure i gaudir de l'experiència alhora que gestionem el temps de manera eficient. Tot són avantatges.

Cada cop més gent està optant per la bici elèctrica per planificar la seva vida: és un mitjà còmode per anar a la feina, fer la compra, sortir a fer encàrrecs, quedar amb algú… i també per fer una volta i descobrir coses. En aquest sentit, la firma Yamaha és la que ha entès millor el futur brillant que té aquest sistema de locomoció en el futur urbà. Yamaha té tres nous models per a la temporada que ve, i us els volem presentar per recórrer Barcelona i la seva àrea metropolitana d'una manera divertida, eficient i pràctica. Són tres rutes possibles perquè els amants de la ciutat puguin esprémer al màxim l'experiència sense baixar de l'eBike. Ens acompanyeu?

D'un jardí secret a l'altre
@francescmonterophoto

1. D'un jardí secret a l'altre

Barcelona té molts jardins que, encara que no són exactament secrets –no cal demanar permís ni cita per entrar–, sí que són desconeguts per a molta gent encara. I per descobrir espais com els jardins de la Tamarita –un racó a Sant Gervasi que ens transporta al segle XIX–, els de Can Castelló –també al mateix barri– o els de Can Sentmenat, al peu de Collserola, res millor que planificar un matí assolellat amb bici elèctrica i visitar-los en ordre. L'eBike és ideal per recórrer aquesta ruta, perquè ens situa en una zona alta de la ciutat on notem progressivament com el terreny comença a pujar. Per això, res millor que la Yamaha CrossCore RC, un model pensat per al dia a dia, polivalent i elegant, que resulta perfecta per a desplaçaments habituals i per fer passejades puntuals. És una bicicleta molt intuïtiva, perfecta per a qui estigui començant a familiaritzar-se amb aquest mitjà de transport, i és completament ideal per a usuaris habituals: silenciosa, lleugera, barata i amb un sensor d'inclinació que ens ajudarà a gestionar les energies sense problemes. Descobrir la Barcelona secreta serà més fàcil que mai.

Compres aquí i allà
Matthijs van Roon

2. Compres aquí i allà

Si la teva manera de moure’t per Barcelona no té tant a veure amb l’oci, sinó amb les necessitats diàries d’una persona ocupada que ha d’ocupar-se d’una casa, d’una família i d’una feina, llavors el model Booster Easy de Yamaha respon a tots aquests requisits. És una bicicleta pensada per posar-hi canya: té pneumàtics més gruixuts que altres models, que s'exerceix bé en qualsevol terreny i, a més, té una prestació molt especial: un porta paquets que serà molt útil per fer compres lleugeres, anar a buscar regals, quedar amb algú que us vengui un article de segona mà o portar les coses que necessitem per a la feina o per a l'estudi. És una bici robusta i ràpida –arriba als 25 km/h–, i és per això que qualsevol ruta de shopping li va molt bé. Nosaltres ens permetem recomanar un passeig de compres per la zona est de Barcelona. Les botigues més concorregudes se solen concentrar al centre, però hi ha altres possibilitats, com ara les botigues de roba i mobles que han anat apareixent pel Poblenou, que ens portarien a continuació fins al Mercat dels Encants, on és possible trobar antiguitats meravelloses a preus increïbles, i finalment el Born, on hi ha moltes botigues de roba i complements amb dissenys d'autor.

Ruta cultural pel l’àrea metropolitana
Yamaha

3. Ruta cultural pel l’àrea metropolitana

Qualsevol que conegui mínimament Barcelona sap que alguns dels punts més interessants que val la pena visitar estan fora de la ciutat: l'àrea metropolitana abunda en arquitectura sorprenent, llocs màgics i sorpreses poc conegudes pels turistes i els residents permanents. Per això, una ruta interessant seria la que ens tragués dels espais concorreguts i ens portés fora de la ciutat. Per això, res millor que el model Wabash RT de Yamaha, una bicicleta de la modalitat gravel –és a dir, més propera en disseny, resistència i lleugeresa a la bici de carreres, i no tant a la bici urbana– que ens permet moure'ns per la ciutat, però també sortir-ne. En aquesta ruta per l'àrea metropolitana us suggerim tres parades arquitectòniques: l'Espai Corberó a Esplugues, on s'ajunten l'arquitectura més antiga amb la més moderna, el Centre Jujol Can Negre a Sant Joan Despí, dissenyat pel gran deixeble de Gaudí, i l'emblemàtic edifici Walden a Sant Just Desvern, darrer clàssic de l'arquitectura catalana. La bici Wabash RT és perfecta per a aquesta ruta, ja que està pensada per a tot tipus de camins i alhora és tan elegant i avançada com els perfils d'aquests edificis meravellosos.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat