Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fossar de les moreres
©Scott ChasserotFossar de les moreres

Plans per a l'Onze de setembre

11 propostes per celebrar la Diada

Publicitat
Actes oficials
©Joan S. Puig Pasqual

Actes oficials

La Diada té la seva litúrgia i aquesta passa, entre d'altres, pel monument de Rafael de Casanova. A les 9 h, al carrer Alí Bei, el President Puigdemont i la resta de govern faran l'ofrena floral al monument; els seguiran la Mesa del Parlament, encapçalats per la Presidenta del Parlament. I si ja heu mantinat per veure passar la comitiva de polítics i institucions del país, i ja han dipositat la corona de flors i cantat 'Els segadors', aprofiteu per visitar alguns dels monuments amb portes obertes.

Idees per celebrar la Diada fora de BCN
  • Què fer
Si aquesta Diada voleu participar a les mobilitzacions organitzades per l'Assemblea Catalana i Òmnium també podeu aprofitar per conèixer millor un dels quatre punts de Catalunya  –Tarragona, Lleida, Salt i Berga– que juntament amb Barcelona focalitzaran els actes reivindicatius de l'Onze de Setembre. Abans i després de les 17.14 h hi ha molt dia per davant: traieu-li tot el suc amb aquestes propostes!
Publicitat
Lectures recomanades

Lectures recomanades

L'alternativa per aquells que passen d'aglomeracions és 'Victus', d'Albert Sánchez Piñol? Per aprofundir en la història del Born, el més indicat és recórrer a un expert en la matèria, Albert Garcia Espuche, i al seu llibre  'La ciutat del Born'. I si voleu saber més d'Àustries, Borbons, dinasties, lluites pel tro i com aquestes van afectar Catalunya, endinseu-vos en 'Catalunya durant la Guerra de Successió'.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat