Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Plàstics sostenibles?

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Blue Planet
Foto: Aquadirect Blue Planet

Plàstics sostenibles?

Sou dels qui cada dia preneu més consciència dels impactes que causem al medi ambient, però continueu comprant aigua envasada? Aquadirect Blue Planet us dona les eines per canviar d’hàbits!

Per Contingut patrocinat
Advertising

Sabíeu que una família de quatre persones consumeix aproximadament 72 litres d’aigua al mes? Això són 576 ampolles de litre i mig d’un sol ús a l’any i un gran impacte mediambiental. És per això que dia a dia es busquen solucions per millorar aquest impacte, i Aquadirect Blue Planet proposa una manera de fer-ho. 

Aquesta empresa, que subministra aigua de consum i cafè des del 1997, ha decidit dir prou als plàstics d’un sol ús amb solucions eficaces, de qualitat i ecològiques. De quina manera? Ara us ho expliquem!

D’una ampolla, nous productes

Blue Planet subministra aigua directament a casa o a les oficines dels seus clients per, a més, ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida. I ho fa en ampolles de 18,9 litres perfectament reciclables i reutilitzables, que tenen un cicle de vida d’uns 8 o 9 anys. A més, un cop finalitzat el seu ús, se n’aprofita el plàstic i la matèria primera per crear nous productes com cadires, muntures d’ulleres o material escolar i entren a formar part d’una economia circular. També tenen gots compostables i ampolles de 0,5 litres perfectament reutilitzables, reciclables, lleugeres, resistents i amb el mateix cicle de vida d’entre 8 i 9 anys. I no només això! A partir del 2020, començaran a renovar la flota de transport amb vehicles híbrids per així reduir les emissions de CO2.

Comoditat per sobre de tot

No hi ha excusa per no ser ecològic. Blue Planet també compta amb un servei a domicili d’urgència 24 h i un servei tècnic gratuït i personalitzat. El Departament d’Atenció al Client s’encarrega de trucar i adaptar-se a les necessitats dels usuaris cada mes perquè no els hi falti de res. I el millor de tot és la qualitat de l’aigua, que prové de la Font de Subirà (Massís del Montseny), és 100% mineral natural baixa en mineralització i sodi i, per tant, apta per a totes les dietes.

Encara us ho esteu pensant? Poseu el vostre granet de sorra i ajudeu a preservar el nostre planeta blau!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising