Poblenou Open Day 2017

Què fer Gratis

Time Out diu


Dia gran al barri de Poblenou amb la cinquena edició de l'Open Day, trobada organitzada pel Poblenou Urban District que convida a tothom a conèixer alguns dels espais i projectes més emblemàtics del districte entre les 12 del migida i les 22 h.

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, agències de publicitat, productores audiovisuals, showrooms, espais gastronòmics, botigues, cocteleries, hotels i restaurants se sumen a aquesta proposta, oferint una programació amb moltes activitats gratuïtes i promocions especials, amb la creativitat com a fil conductor i organitzades en exclusiva per aquesta ocasió.

Durant l'Open Day també tindrà lloc el Makerspaces Circuit, primer prototip de Fab City amb una ruta per diferents espais del Poblenou: laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional, que obriran les portes i oferiran demos de fabricació robòtica, impressió 3D, tall làser i molt més.

A la cruïlla dels carrers Almogàvers amb Ciutat de Granada s'hi instal·larà l'Urban District Art Festival, festival de cultura contemporània multidisciplinari en un entorn on diferents artistes exposaran les seves obres a la vegada que es faran intervencions artístiques, hi haurà un mercat d'art, música en directe, i una amplia oferta gastronòmica.

La segona edició de l'Independent Barcelona Coffee Festival (IBCF), el primer festival dedicat exclusivament al cafè que se celebra a Barcelona també tindrà lloc durant aquest Open Day a l'Espai 88.

Detalls

També t'agradarà