Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poesia i + 2019

  • Què fer
Festival Poesia i +
Foto: Martina Matencio
Publicitat

Time Out diu

14a edició de Poesia i +, el festival que aglutina poesia, música i art en diferents poblacions del Maresme. L'aposta pel talent jove, el diàleg de la poesia amb altres registres artístics i el descobriment del patrimoni arquitectònic de la comarca són els eixos d'aquesta edició que pren el tatuatge com a sinònim de sentir la poesia "a flor de pell".

Allà on la poesia i la música es troben destaquen les actuacions de Pascal Comelade i Enric Casasses (dj. 4, plaça de la Insútria, Canet), Pau Vallvé (dv. 5, jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra, Mataró, dv. 5), Pau Riba i l'Orquestra Fireluche (ds. 6, Sant Andreu de Llavaneres), Albert Pla (dg. 7, Dosrius), Sara Fontán i Blanca Llum Vidal (dt. 9, Alella) i Mireia Calafell i Björt Rúnars (dj 11, Caldes d'Estrac). En el mateix espai es presentaran també les actuacions de Tarta Relena i Rodrigo Cuevas (dg. 14).

Entre les descobertes destaquen els noms de Guillem Gavaldà, Maria Isern i Pol Guasch, Premi Francesc Garriga (dv. 12, Caldes), i les veus més consolidades que s'han programat a la Nit de Poetes (ds. 13, Caldes): Anna Gual, Andreu Subirats i Aurélia Lassaque, a la tarda, i l'actuació de Sílvia Bel, a la nit.

En clau artística es podran veure la instal·lació 'No em va fer Joan Brossa' de cabosanroque a la Fundació Palau de Caldes coincidint amb el centenari del poeta (es podrà visitar fins al setembre) i la intervenció de Carlos Bunga, 'Palpitacions a la muntanya' (dg. 14, Parc de Can Muntanyà).

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà