Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Poesia i + 2016
Poesia i + 2016

Poesia i +: Més poesia si us plau!

Amants de la paraula, aquí us esperen deu dies de poesia en mil formats i veus!

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Els versos d'Estellés, la influència poètica al cinema d'Albert Serra, les paraules contundents que neixen a l'estòmac d'El Niño de Elche, poètica de la resistència, trobadors que udolen a la lluna. Això és només una petita part del que trobareu al festival Poesia i +. El que ve és una tria dels cinc espectacles que no ens volem perdre.

Anoteu això a l'agenda

Festa Estellés

Festa Estellés

Mai s’homenatjaran prou les paraules plenes de carn i terra de Vicent Andrés Estellés, però aquesta nit, sí. Deu rapsodes reciten versos del poeta valencià més important del segle XX acompanyats d’Amadeu Vidal, que interpretarà peces populars amb acordió diatònic.

Dissabte 2. 20 h. Jardins del Xifré. Arenys de Mar.


+ A Prop amb Albert Serra

+ A Prop amb Albert Serra

Quins són els versos que han influenciat Albert Serra? Quins poetes sobrevolen la seva filmografia? Ell mateix en parlarà a + A Prop, un espai per conèixer els creadors i la seva relació amb la poesia. També projectarà Cubalibre (2014), curtmetratge creat durant la dOCUMENTA de Kassel.

Dv. 8. 22.30 h. Jardins de Can Caralt. Sant Andreu de Llavaneres.

Publicitat
El club dels poetes vius

El club dels poetes vius

Les tombes van plenes de cossos de grans poetes però cap d’ells formarà part d’aquesta sessió que es dedica als vius. Mario Gas posa la seva veu majestuosa al servei de la poesia jove contemporània, de Blanca Llum-Vidal a Víctor Obiols i de Josep Pedrals a Núria Martínez-Vernis.

Diumenge 10. 21 h. El Pou de Glaç. Canyamars. Dosrius.

El nus la flor

El nus la flor

I una nova col·laboració d’Enric Casasses, sempre acabat de fer i refer, ara acompanyat del piano clàssic de Daniel Ariño que es mou del jazz al flamenc i es perd per mil camins i de la veu de la cantant lírica Maria Mauri.

Dijous 14. 22 h. Parc de Can Muntanyà. Caldes d’Estrac.

Publicitat
Niño de Elche + Proscritos DF
© Celia Macías

Niño de Elche + Proscritos DF

Indignació, fúria i molta bellesa en les escopinades que propina el Niño de Elche acompanyat del flamenc heterodox de Proscritos DF. A la mateixa sessió hi seran també Maria Arnal i Marcel Bagés i la Poètica de la resistència de David Fernández i Mireia Vives. Gust de revolució.

Divendres 15. 22 h. Parc de Can Muntanyà. Caldes d’Estrac.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat