Portes obertes a la Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani i Fàbrica de Creació

Què fer Gratis
'Dispersió de la primera pedra', de Jordi Mitjà
Foto: Time Out Barcelona

Time Out diu

La Fabra i Coats encenta una nova etapa com a Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, agafant el relleu del projecte pensat per a l'Arts Santa Mònica i potseriorment, el Canòdrom.

Per inaugurar la nova etapa faran una acció simbòlica, un cercavila que traslladarà la primera pedra que Jordi Mitjà va crear per al Canòdrom a la Fabra i Coats (10 h al Canòdrom). Després es podran visitar les exposicions inaugurals, la retrospectiva dedicada a Jordi Mitjà ('Sucede todos los días') i 'La biblioteca infinita' de Haris Epaminonda i Daniel Gustav Cramer. No deixeu de pujar a la tercera planta, on sobrevola la pedra de Mitjà i el duet d'artistes internacionals us convida a deixar la vostra petjada en el seu projecte de llibre.

El projecte del Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació, dirigit per Joana Hurtado, se centra en exposicions, activitats (les visites dialogades) i publicacions i fa un èmfasi especial en les produccions específiques pensades per a l'espai de la Fabra i Coats, que ara obre i connecta les quatre sales de què disposa, i els processos i l'experimentació; també es vol establir un diàleg amb l'escena internacional i presetar atenció al context local.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers