Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Bon dia // Bona nit'
Foto: ICUB

Participeu del present i el futur de les exposicions del cicle Temporals

Fins al gener de l'any que ve, podreu gaudir de les 10 exposicions itinerants que fan ruta per la ciutat. I després què? Doncs pot ser el vostre art el que acosti la cultura als barris, us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb l'ICUB
Publicitat

El 2022 està sent un any en què podem gaudir de dosis culturals ben a prop de casa. Els centres cívics, convertits en petits museus, estan acollint les propostes artístiques del cicle Temporals i, amb totes elles, diversos barris de Barcelona s'han transformat en punts imprescindibles del mapa artístic de la ciutat.
Podreu gaudir de mirades diferents sobre la natura, les relacions humanes o el poder, i d'experiències que dialoguen amb l'entorn més proper dels tretze centres cívics participants. Si encara no heu presenciat alguna d'aquestes deu exposicions itinerants, encara teniu molts mesos per gaudir-les i veure-les voltar per la ciutat. Ara bé, si voleu que us serveixin com a font d'inspiració pel cicle Temporals del 2023, teniu fins a l'abril per nodrir-vos de les seves idees.
I és que s'ha obert la bústia, fins al 29 d'abril, per rebre noves propostes per formar part de la segona edició del projecte, que tindrà lloc al llarg de l'any que ve. Voleu veure el vostre art exposat per tot Barcelona?
Continueu llegint perquè, a més de donar-vos pinzellades del cicle actual, us expliquem com participar en el Temporals 2023!

El Temporals del present
Foto: ICUB

El Temporals del present

El Centre Cívic de Sant Andreu, Joan Oliver "Pere Quart", Can Basté, La Casa Elizalde, Navas, La Farinera del Clot, Cotxeres de Sants, Baró de Viver, Guinardó, Pere Pruna, Convent de Sant Agustí, Pati Llimona i Casinet d'Hostafrancs... tots aquests escenaris són els que us esperen amb exhibicions artístiques que mariden arts, idees, protestes i reflexions.
Com és el cas de 'Bon dia // Bona nit', de Pluja Àcida: una recopilació d'imatges i salutacions virtuals que ens mostren la manera com ens relacionem. O, per exemple, 'Tengui, tengui, tengui, Falti' d'Albert Gusi: una exposició on la fotografia serveix d'excusa perquè els veïns s'impliquin amb accions i gestos.
Relacions humanes, relacions entre societat i natura, relacions entre el poder, la veritat i la humanitat, i relacions entre dones i història. Aquests pals són els que sostenen un cicle Temporals 2022 que reflecteix barris del passat i del present a través de diverses disciplines artístiques.

El Temporals del futur
Foto: ICUB

El Temporals del futur

Si sou artistes o formeu part d'un col·lectiu amb idees efervescents, si us encanta treballar amb les arts actuals com el videoart, les arts plàstiques, la fotografia, les pràctiques digitals o la performance, o si voleu acostar la sensibilitat artística a molts racons de Barcelona, el proper cicle Temporals us està esperant perquè el farciu del vostre talent.
Teniu temps fins al 29 d'abril per participar en la bústia de l'edició d'aquest cicle que tindrà lloc al llarg del 2023. Inscriviu les vostres propostes i compartiu-les amb tots els barcelonins i barcelonines!
Es tindran en compte, sobretot, aquelles que estableixin vincles entre diferents modalitats de coneixement. I, com a essència i filosofia del Temporals, tots els projectes han d'estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre cívic per tal que els seus veïns puguin experimentar amb exhibicions artístiques.
Serà el vostre projecte el que el 2023 trenqui les fronteres entre cultura i barris?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat