Vespres de bona música, copa en mà, plats deliciosos i la tranquil·litat d’un entorn idíl·lic vora el mar. Després d’una entrada de primavera amb un temps turbulent, això és el que més s’enyora. Però no patiu perquè torna un vespre d’allò més màgic. El 18 de maig us espera una nova edició de la Primavera de Vins Penedès, que dona inici a la fira Temps de Vi. Serà una vetllada d’allò més especials on maridareu una sessió a càrrec de @DJMarianbcn i les espectaculars construccions dels Castellers de Vilafranca amb vins d’origen 100% Penedès i un menú de Catering Sensacions que us farà llepar-vos els dits!
L’emblemàtic i encantador Xalet del Nin, a Vilanova i la Geltrú, serà l’escenari d’aquest vespre i el lloc ideal per gaudir d’un ambient especial i relaxant a tocar del mar. Podreu provar i gaudir de més de 60 vins de 16 cellers diferents i degustar un menú que us farà la boca aigua mentre observeu unes vistes espectaculars. A continuació us expliquem en detall totes les delícies que hi podreu tastar i els cellers participants.
CATERING SENSACIONS
Snacks del Showroom
- Cruixent de Yuca a les 5 pebres
- Bastonets de pa artesans de pipes i olives
Aperitius freds
- Olives de Kalamata macerades amb cítrics i herbes aromàtiques
- Semi esfera de foie amb disc de carquinyoli d'avellana i quicos caramel·litzats
- Formatge curat d'ovella amb codony i ametlla caramel·litzada
- Pizza de vidres Caprese
- Sashimi de salmó marinat i fumat davant del convidat
- Cruixent de Yuca a les 5 pebres
- Coca roast beef amb maionesa de mostassa i mel i tomàquet confitat
- Tòfona amb mantega de ceps i caviar d'oli d'oliva Verge
- Musclos en escabetx fumat
Aperitius calents
- Morro de bacallà amb tempura i allioli suau de pera
- Cilindre de patata Brava amb salsa thai i 'pimiento' fumat de la Vera
- Llagostins amb airbag de cotnes i salsa romesco negre
- Hamburguesa Sensacions amb pa d'aigua, moniato i ceba vermella
- Croqueta líquida d'espinacs i formatge blau
Bufet d'arrossos
- Fideuà amb sèpia, gambes fumet de crustacis i allioli
- Risotto de ceps amb brou d'au, vi ranci i parmesà
Postres
- Assortit de postres 'finger food'
Cellers participants
- Albert i Noya
- Bodegues Ca N'Estella
- Bodegues Pinord
- Bolet
- Can Bas Domini Vinícola
- Castell d'Age
- Castell de Pujades
- Celler Eudald Massana Noya
- Domènech.Vidal
- Família Torres
- Jané Ventura
- Jean Leon
- Lacrima Baccus
- Naveran
- Oriol Rossell
- Sumarroca
Horari: de 19 a 23 h
- De 19 a 23 h: Showroom dels cellers de la mà dels propis elaboradors.
- A les 20 h: actuació dels Castellers de Vilafranca
- De 21 a 23 h: Sopar Còcter i música de @DJMarianbcn
Preu de l’entrada: 40 €