Primera Persona 2019: 'Antifeixista' (Mark Bray, Jordi Borràs, Helena Castellà Duran i Carles Viñas) / Nik Cohn amb DJ Kosmos / Peter Hook amb Agnès Marquès

Què fer
Fascisme
Foto: Shutterstock

Time Out diu

Aturar el feixisme és un imperatiu moral, però com fer-ho? Confrontar-los físicament al carrer o negar-los l’oxigen de la publicitat; 'cordó sanitari' o estratègia legal; silenci o denúncia. A la primera sessió del festival s'intentarà respondre aquestes qüestions. En parlen un planter d’experts: Mark Bray, historiador i autor de l’estudi 'Antifa. El manual antifascista' (Capitán Swing, 2018); Helena Castellà Duran, politòloga i assessora en el Parlament Europeu; Carles Viñas, doctor en història contemporània per la Universitat de Barcelona (UB) i expert en estils juvenils i grups de seguidors radicals del futbol, i Jordi Borràs, fotoperiodista especialitzat en moviments nacionals i d’ultradreta, tant a Catalunya com arreu d’Europa.

La sessió segueix amb l’escriptor irlandès Nik Cohn, pare del rock writing i mite del periodisme pop, que participa a Primera Persona acompanyat en escena de DJ Kosmos, discjòquei i productor barceloní, pioner de l’electrònica a Espanya.

Per tancar la primera sessió, i per la cancel·lació de l'escriptora i assagista Siri Hustvedt, puja a l'escenari del Primera Persona Peter Hook, cofundador de la llegendària banda Joy Division i autor del llibre 'The Haçienda. Cómo no dirigir un club' (Contra Editorial, 2019) que conversarà amb la periodista Agnès Marquès.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers