Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Professions que molen i et sorprendran
    Edgar Ortiz
  2. Professions que molen i et sorprendran
    Edgar Ortiz

Parlem del futur? Us descobrim algunes professions que molen molt!

Us presentem una revista on parlem amb 15 joves que han cursat una formació professional i que, ara, porten a terme oficis amb molt de futur i d’allò més sorprenents!

Time Out en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya
Publicitat

Si quan penseu en el futur i cap a on enfocar la vostra carrera professional us entra la indecisió… no patiu, és completament normal! Molts de nosaltres ens hem trobat en aquell moment en que acabem el batxillerat, un cicle o, simplement, ens trobem fent alguna cosa que sabem que no és per a nosaltres i ens comencem a replantejar el futur laboral. Si us trobeu en aquest punt i esteu valorant cap a on enfocar el vostre futur, obriu mires! Heu tingut en compte les formacions professionals? Per ajudar-vos a desenredar una mica l’embolic mental i a dissipar dubtes, us presentem una revista carregada de perfils que trenquen amb la norma. Són històries que ens ensenyen que hi ha vida més enllà dels graus universitaris: ‘Professions que molen! I et sorprendran’.

En aquesta entrega especial que fem des de Time Out ens endinsem en les noves i ben variades ofertes que ofereixen les formacions professionals i les sorprenents sortides del mercat laboral actual. Per fer-ho amb coneixement de causa, parlem amb quinze joves que ens traslladen la seva particular experiència professional i que, actualment, es dediquen a feines poc conegudes, però que molen molt! Pareu atenció, perquè els nostres protagonistes tenen una cosa en comú, a més de tenir treballs únics, i és que ha estat gràcies a la formació professional que han aconseguit complir o encaminar-se cap a les seves metes laborals.

Empreses 'tech', 'traficker', mecatrònica, mediació comunicativa… són algunes de les especialitzacions d’aquests professionals. Tots ells van decidir optar per una formació pràctica i, alhora, innovadora. Des de la biologia fins a la restauració, passant pel màrqueting i la comunicació digital o la mecànica i l’electrònica, entre altres, en aquesta revista fem un recorregut pel nou món laboral que se’ns presenta ple de sorpreses i de sortides que encara estan per descobrir. Endinseu-vos en les pàgines d’aquest especial sobre la formació professional i les sortides laborals, que us apropem en versió digital i que us podreu descarregar en format PDF en aquest enllaç. Qui sap, potser descobriu com fer de la vostra passió un ofici! 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat