Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Jean Eustache - 'La maman et la putain'
  Foto: Filmoteca de Catalunya
 2. Foto: Filmoteca de Catalunya
  Foto: Filmoteca de Catalunya
 3. Foto: Filmoteca de Catalunya
  Foto: Filmoteca de Catalunya
 4. Foto: Filmoteca de Catalunya
  Foto: Filmoteca de Catalunya

Us avancem la programació més top de la Filmoteca pel 2023

Descobriu els principals cicles que marcaran l'any que ve i, fins i tot, regaleu-lo! La Filmoteca té abonaments fantàstics perquè els convertiu en regals de Nadal

Time Out en col·laboració amb La Filmoteca de Catalunya
Publicitat

Tots tenim, com a mínim, un cinèfil a la família. Aquella persona que sempre té una pel·lícula a recomanar i que ha descobert directors que només ella coneix! Si ja no sabeu quina moguda cinematogràfica regalar-li per aquest Nadal, a la Filmoteca en trobarà moltes que alimentaran el seu cor audiovisual. Ja han presentat la programació del 2023 i potser us sona la seva imatge: són fotogrames d''Érase una vez...' una producció catalana d’animació realitzada per Josep Escobar, amb direcció artística d’Alexandre Cirici Pellicer, produïda el 1950 per Estela Films i restaurada recentment després de 8 anys de feina. Conservar és una de les tasques de la Filmoteca; i visibilitzar una altra! Per aquest motiu la programació comptarà amb el cicle 'Història permanent del cinema català': amb títols essencials del nostre cinema produït entre el 1940 i el 2014. Tampoc faltaran grans noms que (si el vostre amic cinèfil no els coneix encara) val la pena descobrir o redescobrir: parlem dels cicles dedicats a Godard, Douglas Sirk, Terence Davies, Jean Eustache o Luchino Visconti. Fidel a la visibilització del paper i les mirades de la dona en el cinema al llarg de la història, la programació 2023 també inclou cicles en què personalitats com Margarethe von Trotta o Valeria Bruni Tedeschi seran les protagonistes, així com la proposta 'Elles tenien la paraula. Dones guionistes al Hollywood silent' i el cicle Cartas Blanques, en què la productora Marta Esteban ens portarà una selecció pròpia de pel·lícules que serà molt interessant descobrir. Una oportunitat exquisida!
Si teniu clar que els vostres amics i familiars gaudiran de valent amb l'any 2023 de la Filmoteca, regaleu-los algun dels seus abonaments. En trobareu per sessions, semestrals, anuals i també per a joves, sèniors, la canalla i d'altres perfils.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat