Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Park Güell

Qui entra gratis al Park Güell?

Des del 25 d'octubre han canviat les condicions d'accés al recinte

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després d'una llarga polèmica que ha encarat veïns, associacions i Ajuntament, des del divendres 25 d'octubre ha canviat el règim d'accés a una part del Park Güell. Hi seguireu podent entrar gratis, però els requisits són diferents en funció del barri en què estigueu empadronats.  La zona afectada per la nova regulació és la denominada "monumental", on s'hi troben la plaça de la Natura, l'Escalinata del Dragó i la Sala Hipòstila. La resta del parc seguirà obert al públic com sempre.

Si sou dels barris de Can Baró, la Salut, el Carmel, el Coll o Vallcarca-Penitents, tindreu accés gratuït al parc mitjançant una targeta personal i intransferible. La podeu demanar a la web de l'Ajuntament, al telèfon 010 o presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana de Gràcia (plaça de la Vila de Gràcia, 2), Horta (Lepant, 387) i la situada a la plaça de Sant Miquel.

Si no sou de cap dels barris esmentats, us haureu d'inscriure al club Gaudir+Barcelona, que ja està operatiu, per poder accedir de manera gratuïta a la zona monumental. Per formar part d'aquest club haureu d'adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça de Sant Miquel amb el DNI o passaport. Al cap de 7 dies podreu tornar-hi a recollir el carnet, que us permetrà reservar una entrada gratuïta al dia per accedir al recinte, amb una disponibilitat de 100 entrades per hora.

Si no sou veïns dels barris limítrofs ni voleu inscriure-us al club Gaudir+Barcelona, haureu de pagar 8 € per accedir a la zona monumental (7 € si compreu l'entrada anticipada a www.parkguell.cat). Les entrades es poden adquirir a les màquines-taquilles instal·lades fora del parc així com a les estacions de metro de Vallcarca i Lesseps. Es poden comprar un màxim de 9 entrades per persona i l'entrada està limitada a 400 persones cada mitja hora.

Pel que fa als horaris, la zona monumental romandrà oberta a l'hivern de 8.30 a 18 h i a l'estiu de 8 a 21.30 h. La resta del recinte funcionarà amb els horaris habituals: de 5 a 24 h.

En lila, la zona afectada pel canvi de la normativa
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat