Quidditch

Què fer, Activitats esportives Gratis

Time Out diu

El dissabte 22 d'abril els Barcelona Eagles, l’equip de Quidditch de la ciutat, explicaran les claus d'aquest esport en unes jornades titulades 'A ke dius ke jugues?', a les 10 h, i tot seguit oferiran un entrenament d'iniciació per a tothom qui vulgui provar-lo.

Ambdues activitats són obertes a tothom i per inscriure’s cal que els interessats contactin amb l'equip a través de la pàgina de Facebook www.facebook.com/BCNEagles.

El Quidditch és un esport de contacte i mixt amb elements de rugbi, handbol i dodgeball que va néixer als EUA fa més de 10 anys i que està en constant creixement a Europa i bona part del món. És un esport que es caracteritza per la seva vessant inclusiva, ja que no només és obligatòriament mixt, sinó que també accepta i promou que els jugadors juguin segons el gènere que senten (femení, masculí, agènere, genderfluid...) independentment del sexe amb el que van néixer. Això ha propiciat que molta gent que no practicava esports d’equip per aquest motiu, hagi trobat en el Quidditch una oportunitat. Tot plegat fa que la comunitat que envolta aquesta disciplina sigui extremadament rica i diversa, en constant lluita contra la discriminació a l’esport.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers