Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ral·li i platja!

Moritz de la má de RallyClassics ens mostra un dels ral·lis més atractius de Catalunya, el Ral·li Costa Brava.

Publicitat

Un any més, Moritz continua col·laborant amb RallyClassics i és la cervesa oficial del Rally Costa Brava Històric. A més, Moritz també serà present al Village per oferir activitats d’animació al públic de forma paral·lela al ral·li. D’aquesta manera, es duran a terme accions per ambientar el passeig del Mar de Palamós, com ara el photocall 600 de Moritz.

Enguany, del 20 al 23 d’abril, l’epicentre del ral·li es condensarà a Palamós. S’espera que hi participin més de 90 equips, dels quals una tercera part es preveuen estrangers. A més, a la prova també estan admeses les motocicletes i hi ha un apartat reservat als vehicles eco, que competiran dissabte a la primera prova de les ECOseries.

Palamós, per la seva banda, oferirà el millor de la ciutat a participants i aficionats que s’acostin a treure-hi el cap. El ral·li comptarà amb un total aproximat de 1.000 km dividits en dues etapes en què s’intercalaran 29 trams de regularitat que sumaran gairebé la meitat del recorregut.

Si teniu curiositat per saber l’itinerari haureu d’esperar, perquè es mantindrà secret fins al mateix dia de la sortida, per tal d’evitar els entrenaments i igualar les possibilitats dels forans. També és important remarcar que Palamós serà la seu central del Rally Costa Brava Històric en les tres pròximes edicions;és a dir, fins al 2019.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat