Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Raval(s) 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu


Del 8 al 12 de novembre, el Festival de Cultura Raval(s) celebrarà el seu 15è aniversari carregat de canvis i noves mirades sobre el barri. Aquest festival comunitari i col·laboratiu, en el qual participen més de 120 entitats, col·lectius, associacions, comerciants, centres educatius i veïnat del Raval, tindrà un any més una mirada de gènere. Al voltant d'aquest concepte s'oferiran activitats artístiques, socials i educatives (totes gratuïtes), on la diversitat de gènere i la igualtat seran part fonamental de la programació.

Entre les més de 40 activitats programades, s'inclouen diverses exposicions, xerrades i jornades sobre la diversitat, les sexualitats alternatives, el feminisme, les noves masculinitats i la cultura queer a l'Ateneu del Raval; el taller 'Dona i Ciència', a càrrec del CSIC, adreçat a joves dels instituts del barri; un taller de gènere amb joves, organitzat pel Casal dels Infants i una obra de teatre fòrum sobre la solitud que pateixen sovint les persones grans, especialment les dones. Els itineraris històrics i culturals estan marcats també per una mirada feminista, abordant temàtiques com el paper de les dones a l'antic Hospital de Sant Pau, els inicis del feminisme al Raval o la història musical del barri en clau de dona.

El Festival donarà el seu tret de sortida el dijous al matí amb un Vermut homenatge a les dones grans del barri, i al vespre, amb una festa conjunta de celebració del 15è aniversari de Raval(s) i de la Fundació Tot Raval al Teatre del CCCB.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà