Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sant Pau Recinte Modernista
Foto: Sant Pau Recinte Modernista"Aquesta tardor, l'has de viure"

(Re)Descobriu el Recinte Modernista de Sant Pau amb les visites guiades de tardor

L'arquitectura, la història i el lied són els principals eixos de la programació de tardor de Sant Pau. Trieu la vostra visita guiada i experimenteu el modernisme com mai abans!

Time Out en col·laboració amb Sant Pau Recinte Modernista
Publicitat

Hi ha llocs que visitant-los una sola vegada no en tenim prou. Un d'aquests espais a la nostra ciutat és el Recinte Modernista de Sant Pau. Tan gran, amb tants detalls artístics i amb tanta història que, tot i que ja hi hagueu anat, segur que encara us falta molt per descobrir. És per això que, aquesta tardor, l'heu de viure!
Per als pròxims mesos, el Recinte Modernista ha programat visites guiades noves perquè aprofiteu els caps de setmana envoltant-vos d'història, patrimoni i natura. Dins la programació trobareu visites guiades temàtiques. Us permetran descobrir quines característiques fan de Sant Pau un dels majors exemples de l’higienisme i com es va viure la Guerra Civil a l’antic Hospital. 
No us perdeu aquesta oportunitat per explorar les característiques pròpies de l’obra de Domènech i Montaner i la seva història mentre combineu arquitectura, curiositats i música. A més, aquesta temporada de tardor el Recinte Modernista ha adaptat els horaris d'obertura i ha prolongat els descomptes i avantatges per al públic local. I també garanteix un entorn segur i amb les màximes garanties de protecció gràcies als seus 18.000 metres quadrats d'espais exteriors i diferents edificis amb aforament reduïts.
Continueu llegint, perquè us expliquem més sobre les visites guiades que ompliran de relats i música les parets del Recinte Modernista mentre cauen les fulles!

Viatge al passat

A vegades, la història es repeteix! I les situacions que estem vivint ara a conseqüència de la pandèmia també van tenir lloc al passat, en major o menor mesura. És per això que Sant Pau ens convida a descobrir com Domènech va treballar a principis del segle XX per posar l'enginyeria i l'arquitectura al servei de la salut pública. Ho farà a través de 'L'higienisme a Sant Pau' (el dia 6 de desembre): una visita guiada que explicarà com l'arquitecte modernista va dissenyar el projecte de l'antic hospital d'acord amb els criteris higienistes per prevenir les epidèmies i les infeccions. El resultat de la seva intervenció va ser donar un major protagonisme a la il·luminació i ventilació natural, i l'ús de materials que fossin fàcils de netejar i desinfectar. Us sona, oi?
Per altra banda, també podreu transportar-vos a una altra època a través d''Un hospital en temps de guerra' (els dies 8, 15 i 22 de novembre i 8 de desembre): un recorregut guiat pel Recinte Modernista en què us submergireu en els anys de la Guerra Civil durant la qual Sant Pau va convertir-se en l'Hospital General de Catalunya sota les ordres de la Generalitat i al servei de tota la seva població, tant combatents com civils. Qui s'apunta a aquest tast històric?

Tothom a Sant Pau!

Si us quedeu amb ganes de més... sempre podeu optar per les activitats del programa permanent del Recinte Modernista: la visita lliure, la visita familiar i les visites guiades en català i castellà, que es poden gaudir els caps de setmana i festius en català i castellà. Amb quina us quedeu?
Per seguir facilitant l’accés, Sant Pau ha estès el seu descompte general del 30% fins al 31 de març a tots els formats de visita. Això vol dir que per només 10,50 euros podreu gaudir d'una visita per via lliure i per 14 euros d'una visita guiada.
A més, si esteu a l'atur, us heu vist afectats per un ERTO o formeu part d'altres col·lectius consultables a la web, també podreu gaudir de gratuïtats en la modalitat de visita lliure. Aquesta tardor, tothom a Sant Pau!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat