Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rec.0

  • Què fer
  1. Rec.022
    Foto: Marc Vila
  2. Rec.022
    Foto: Marc Vila
Publicitat

Time Out diu

De l'11 al 14 de maig, el festival de 'pop-up stores' de moda més gran d'Europa torna a les adoberies d'Igualada

Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, torna el festival de 'pop-up stores' de moda més gran d'Europa. Un total de 50 adoberies es convertiran en botigues on s'instal·laran un centenar de marques de moda, des de les més consolidades, com Levi's, Munich i Desigual fins a dissenyadors emergents, de roba sostenible o sorgides durant la pandèmia, com Naguisa o Sita Nevado.

Una de les novetats d'aquest any serà la incorporació de noves formes de consum de moda, creuant la barrera de la venda tradicional, com és el cas de l'intercanvi de roba que es durà a terme el dissabte 14 de maig al mercat d'intercanvi Rec. El funcionament és senzill: qualsevol persona podrà portar-hi roba usada que ja no vol i podrà intercanviar-la per roba que hagin dut altres persones.

Les marques mediambientalment responsables també tindran el seu espai propi, el Rec+Sostenible. Aquesta novetat és la creació d'un espai dedicat exclusivament a la moda sostenible i amb valor social. Allà es concentraran 25 marques que fan producció de proximitat, que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient i que són responsables amb l’entorn social, econòmic i territorial, com per exemple Bohodot, Nuuo i d'altres.

Com cada any, el festival ha organitzat un seguit d'activitats culturals com les visites guiades a l'antiga adoberia de Cal Granotes, per descobrir el procés artesanal de l'adob de la pell, o a l'empresa Curtis Badia, que mostra el procés industrial. L'organització també ha programat actuacions musicals del grup Belushi, Movin' Wes, entre d'altres.

Hi haurà espais per als més petits amb els tallers infantils d'artesania en pell o un taller d'upcycling. I per si us entra la gana, Rec.0 comptarà amb un pati gastronòmic amb cuines de productors locals i una zona de pícnic. Hi haurà un pop-up bar, i food-trucks amb propostes molt diverses.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.rec0.com/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà