Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right REC.011 Experimental Stores envaeixen Igualda

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

REC

REC.011 Experimental Stores envaeixen Igualda

Reserva't del 3 al 6 de juny perquè a Igualada se celebra el festival REC.011 Experimental Stores.

Advertising

Durant quatre dies les marques més potents us ofereixen els seus stocks i mostraris a preus únics. Si això no és suficient per animar-te a sortir de la ciutat, aquí tens 9 raons de pes que t'acabaran de convèncer.

Marc Vila

Descobrir el barri del REC, el barri de les antigues adoberies d'Igualada

La història i la modernitat conflueixen a la perfecció quan passeges pels seus carrers i per segons on passes, encara notes l'olor de les "curtidories".

Conèixer el patrimoni industrial d'Igualada

La conjunció de patrimoni industrial mig en desús, amb aquest puntet decadent, i la manera com les botigues efímeres el trenquen amb dissenys d’interiors actuals (Pop up stores), que fan que comprar aquí sigui una experiència singular.

Advertising

La gran llista de marques que han aconseguit reunir

Entre les novetats destaquen: Adidas, Hakei, Pretty Ballerinas... a més també hi ha Levi's, Lacoste, Loreak Mendian, Dockers, Yerse, etc. I marques de complements molt interessants: Ash, Lupo, Kupuri, Buff.

Marc Vila

Preus radicals a les botigues efímeres!

Al Rec.0, cada marca dissenya la seva pròpia botiga, i la converteix en el seu espai de creativitat. Únic! Les marques i dissenyadors porten estocs, de manera que hi trobareu descomptes del 60, 70 i 80%. Preus radicalíssims i promocions irresistibles!

Advertising
Marc Vila

El gran protagonista del Rec.0 és la moda

La prova és la Rec Pop Up, la botiga més fugaç del festival, que se cedeix a creadors emergents com Rita Row i Andrea Ayala, no deixeu de seguir-los la pista.

Potencia la creativitat i els petits dissenyadors

Una altra evidència de l'aposta del Rec.0 per la creativitat i els petits dissenyadors és el concurs que ha impulsat amb Time Out... és l'oportunitat per descobrir marques que comencen i que apunten ben alt.

Advertising

Hi ha bona teca: REC Street Food

El Rec.0 completa l'oferta de moda amb la del REC Street Food. Per a l'ocasió han reunit 25 food trucks per anar picant mentre decidim quin són els tresors que ens emportem a casa.

Marc Vila

Les actuacions musicals en directe!

Entre els concerts destaca el de la Beth, Root Diamoon, Anaïs Vila, Alado Sincera o els australians Steve Smyth and the outlaws! Els DJ també tenen el seu espai, hi ha més de 20 sessions de DJ!
Advertising
Marc Vila

L'excusa ideal per abandonar la capital, i conèixer nous indrets

Una gran oportunitat per abandonar la capital i fer un tomb per Igualada durant els dies més trendy de l’any. Tot i que el Tot i que el Rec.0 dura quatre dies, afanyeu-vos si voleu trobar les millores peces!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising