REC.014

Què fer

Time Out diu

El festival REC.0 necessita de poques presentacions. Fusiona moda, cultura i patrimoni i converteix les antigues adoberies d'Igualada en un circuit de botigues on fer-se amb estocs i mostraris a preus únics, amb entre un 60 i un 80% de descompte. Només durant quatre dies, tot acompanyat de música i bon menjar. 

Entre les botigues efímeres creades per a l'ocasió trobareu les propostes de Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril i Who, i també SSIC AND PAUl, Sita Murt, Indi & Cold, Carlotaoms, Rita Row i Med winds, que s'estrena al Rec. També hi seran Lacoste, Adidas, Loreak Mendian i WESC, i les marques de sabates Kupuri, Catherine Parra, Camper i Les Chausseurs. Entre les propostes de moda infantil destaquen Visual Poetry, Piu et Nau, Mon Marcel, yporqué i Piu et Nau, i la roba de llar de Textura i Antonio Miró. 

En forma de pop-up, participen les marques Colmillo de Morsa, Maria Roch, LOA, by Lidia Aguilera, Dona Colors, Lola Martí i Cuirum.  

L'oferta comercial es completa amb programa d'activitats alternatives, com la gastronòmica –prop de 40 foodtrucks que donaran de menjar el personal– i la cultural i musical. La poesia d'Enric Casasses i Josep Pedrals (ds.., 18 h) i el concert de Xarim Aresté tancaran aquesta edició del REC.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers