Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cointreau
Foto: CointreauCointreau

4 receptes de còctels per petar-ho aquest Nadal

Us expliquem com elaborar una sèrie de còctels tan polifacètics com atemporals. I per això, res com fer-ho amb Cointreau de cara a treure-li tot el sabor i els matisos

Time Out en col·laboració amb Cointreau
Publicitat

Nadal és una ocasió perfecta, com totes les altres, per gaudir d'alguns dels còctels més espectaculars i sorprenents. Des del Margarita, una refrescant barreja de tequila, Cointreau i suc de llimona que se serveix en una copa gebrada amb sal a les vores, al Cosmopolitan o el Sidecar. Noms associats al glamour i al plaer de degustar una beguda com es mereix: amb tranquil·litat, passió i en bona companyia.

Hi ha molts tipus de còctels, segons els gustos i les preferències de cadascú. Avui us proposem quatre receptes per preparar d'altres d'una manera ràpida i senzilla. Tots ells, és clar, amb Cointreau, el licor de taronja premium líder al món. Amb quina et quedes?

The Original Margarita
Foto: Cointreau

1. The Original Margarita

Per als més puristes. La recepta clàssica de Margarita, la que heu vist centenars de cops en les pel·lícules, va ser creada fa quasi setanta-cinc anys per la icònica Margaret Sames, qui va mesclar, en una de les seves extravagants 'pool parties', les seves dues begudes preferides: el tequila i el Cointreau. Per completar-la, res com afegir-hi suc de llima espremut i un toc de sal. Més fàcil, impossible!

Ingredients (1 còctel): 2cl de Cointreau, 4cl de tequila blanc i 2 cl ml de suc de llima acabat d'esprémer.

Cosmopolitan
Foto: Cointreau

2. Cosmopolitan

Per a molts, el còctel més elegant que hi ha. I és que no podia ser d'una altra manera si es va popularitzar gràcies a Sexo en Nueva York. Ara que la sèria torna amb una nova temporada, no hi ha millor manera de celebrar-ho que brindant amb ell. És un dels còctels més senzills de preparar. Pren nota dels ingredients: 4 cl de vodka, 2 cl de Cointreau, 2 cl suc de nabiu i altres 2 cl de suc fresc de llima. Combina tots els ingredients en una coctelera, agita'ls bé amb gel i cola-ho en una copa de còctel freda. Per acabar, que no menys important, adorna el conjunt amb una closca de taronja. La presentació és essencial!

Sidecar
Foto: Cointreau

3. Sidecar

El Sidecar va ser el primer còctel icònic de Cointreau. Un combinat que es remunta al Londres dels anys 20, i amb què ja han gaudit diverses generacions. Per preparar-lo, necessitaràs 2 cl cointreau, 3 cl de Rémy Martin 1738 Accord Royal i 1 cl de suc fresc de llimona. Combina tots els ingredients en una coctelera, afegeix sucre a la vora de la copa. I finalment, afegeix-hi gel i sacseja'l, per després colar-lo en un got de còctel fred.

Cointreau Fizz Maduixa i menta
Foto: Cointreau

4. Cointreau Fizz Maduixa i menta

Refrescant, vibrant... i únic. El Cointreau Fizz Maduixa i menta és un còctel per sorprendre. Els ingredients són: 5 cl de Cointreau, 1.5 cl de suc de llima acabat d'esprémer, 1 maduixa fresca, 3 fulles de menta fresca i 5 cl d'aigua amb gas o tònica. Per preparar-ho, barreja en una coctelera Boston les maduixes amb fulles de menta, afegeix Cointreau i suc de llima. Després omple amb gel i agita fins que estigui fred. Finalment, cola'l en un got amb gel i completa amb aigua amb gas o tònica. I no oblidis el toc mestre: adornar-ho tot amb una branqueta de menta.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat