Rega ‘molletes’ amb bona birra

A Ribera-Manero ho tenen molt clar: els molletes també són un must a Barcelona

Publicitat

A Ribera-Manero ho tenen molt clar: els molletes també són un must a Barcelona. Per això, ara han llançat una proposta suculenta amb la qual no només podràs tastar aquesta delícia andalusa, sinó que, a més, ho faràs amb una Moritz freda a la mà. T’ofereixen fer-ho en aquelles hores mortes on ja no saps si prendre un cafè o una cervesa; d’11 a 13 hi de 17 a 19.30h.

El mollete és un pa de molla tova andalús d’origen àrab que, sucat amb oli d’oliva i una mica de formatge, embotit o, simplement, un toc de sal, és capaç d’animar esmorzars i berenars d’una manera especial. I si una cosa saben fer els andalusos és assaborir els petits plaers que ens brinda la vida. Però no són els únics: els mexicans també són uns amants empedreïts dels molletes, que consumeixen per berenar o esmorzar i combinen amb dolç o salat.

Algunes de les especialitats de la casa del Ribera-Manero que no us podeu perdre són els molletes de pop a la gallega i ceba confitada i els de seitons amb vinagre i guacamole. La intensitat del seu sabor us transportarà a les cases blanques de Torreguadiaro i amb cada glop de Moritz recordareu que, tot i ser a Barcelona, els petits viatges entre setmana són possibles!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat