Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Reinventar el concepte de ‘fruit beer’

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Reinventar el concepte de ‘fruit beer’

Aquest estiu no us perdeu la Moritz Cítrics, una proposta exòtica i refrescant a base de suc de llima i cítrics

Advertising

Amb l'arribada de la calor, les tardes s’allarguen com les ombres al final del dia i sovint l’únic que ve de gust és seure i prendre una beguda ben fresca. I per això, la Beer Lab de la Fàbrica Moritz ha creat una nova i sorprenent fruit beer, la Moritz Cítrics, una proposta d’allò més refrescant especialment pensada per combatre les altes temperatures.

Un punt de frescor

Aquesta fruit beer, d’edició limitada, està elaborada amb fruita fermentada que potencia l’aroma dels cítrics. El deliciós resultat ofereix un ventall de sabors exòtics i tot un petit viatge de somnis estivals al voltant de llacs, platges amb una vista a l’horitzó i selves fresques d’arreu del món.

La fruit beer aporta aquella nota de frescor que tan sovint busquem quan estem assedegats, quan dubtem entre una aigua o una cervesa. De textura fresca i lleugera i de color groc pàl·lid, està elaborada amb suc de llima fermentada i aromatitzada amb pells de yuzu, taronja i llimona. Per la seva banda, la cervesa ha estat fermentada amb llevat lager, ideal per gaudir de la combinació aromàtica de cítrics.

A més, la fermentació del suc de llima també aporta sorprenents notes especiades de vainilla. En boca es combina l’amargor de la llima amb la del llúpol per equilibrar les notes dolces de la malta. El fet d’incloure la fruita en el procés de fermentació és precisament la diferència de la fruit beer amb una radler, que, en canvi, és una cervesa acabada a la qual s’afegeix un suc de fruites o una beguda carbonatada.

Laboratori d’or

La Moritz Cítrics és la darrera de les creacions del Moritz Beer Lab. Aquest genuí laboratori de Moritz es va iniciar en l’aventura de la creació amb la Moritz Red Ipa, la primera Moritz d’alta fermentació. Poc després va crear la Moritz Blat, una cervesa elaborada amb la massa mare del pa de flequers d’alta gastronomia. I, per si tot això fos poc, també va recuperar la icònica especialitat Moritz Negra, amb motiu del 160 aniversari, que va donar pas a la Moritz Scottish.

Si sou amants de la cervesa, tasteu la fruit beer de Moritz. Només hi serà aquesta temporada d’estiu però la recordareu durant molt de temps!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising