Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Renova la teva roba

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Nova edició de primavera del programa 'Renova la teva roba' per fomentar l’intercanvi de roba i promoure un segon ús d’aquelles peces que es troben en bon estat però no fem servir. Del 2 al 29 de maig a 17 equipaments de la ciutat participen en aquests intercanvis que ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. Es tracta d'una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.
 
Podeu portar-hi samarretes, pantalons, camises, faldilles, vestits, jerseis, jaquetes, complements o roba de vestir, fins a un màxim de deu peces per persona (excepte jaquetes i abrics, que seran un màxim de 2 per persona). No s’acceptaran sabates ni roba interior ni roba de la llar. Les úniques condicions per participar en l’intercanvi són que la roba ha d’estar en bon estat: neta i sense forats, descosits ni taques. Les limitacions s’apliquen també per a la roba de nadons. 
 
A canvi, us donaran cupons 'Renoves' amb la puntuació corresponent. Aquests cupons els podreu intercanviar posteriorment per la roba que més us agradi, a qualsevol punt de la xarxa, però no es podran utilitzar Renoves d’altres edicions. Consulteu els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt, n’hi ha molt per triar!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà