Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reus s’omple de claquetes!

El Festival Europeu de Curtmetratges arriba a Reus! Per gaudir d’autèntic cinema independent i escoltar què en diuen els director.

Publicitat

Un any més, arriba el FEC Festival (Festival Europeu de Curtmetratges) i ho fa per la porta gran del Baix Camp. El FEC és un festival de cinema dedicat als curtmetratges de ficció europeus, l’únic d’aquestes característiques a Catalunya.

Enguany, el festival té una secció especialment competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, molts d’ells inèdits al nostre país. A més, tothom que hi assisteixi també podrà gaudir d’un seguit d’activitats paral·leles; des de seminaris fins a exposicions, passant per tallers i fins i tot projeccions triades per a l’ocasió.

En aquesta nova edició podreu veure fins a 25 curts europeus,de disset països diferents. A més, Reus s’omplirà de directors, realitzadors i espectadors àvids de veure qui s’endú els premis en metàl·lic que el festival ofereix.

Però si sou dels que necessiten alguna cosa més que seure a la butaca i obrir els ulls de bat a bat, al FEC també podreu assistir a trobades amb realitzadors, concursos, alguns tallers i, sí, també activitats per als més petits. Perquè al setè art hi té cabuda tothom!

El FEC Festival ja fa dinou anys que aposta per la cultura, les joves promeses i la independència creativa. Tot plegat amb l’objectiu de fer-vos arribar les creacions més innovadores. I tu, t’atreveixes a estrenar-les?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat