Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava

Què fer Gratis

Time Out diu

Els dies 22 i 23 de juny coincidint amb Sant Joan i el 27 i 28 de juny per Sant Pere tornen per setè any consecutiu les Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava, on es repartiran 9.000 racions de musclos del Delta de l’Ebre –preparats a la marinera– acompanyades de copes de cava en 7 mercats municipals de la ciutat. L’objectiu és recuperar una vella tradició gastronòmica mediterrània: celebrar les revetlles d’estiu amb festives i saboroses musclades, coincidint en el moment òptim de maduresa del musclo mediterrani.

El mercat del Sant Antoni donarà el tret de sortida el divendres 22 de juny a les 11.30 del matí. El reformat nou mercat barceloní acollirà l’obertura oficial de la setena edició de la campanya amb representants de les diferents entitats col·laboradores. El dissabte 23 els tasts populars de musclos i cava tindran lloc simultàniament als mercats del Carmel i la Concepció. Per Sant Pere la trobada arribarà el dimecres 27 al Mercat del Ninot i al Mercat de Sants i el dijous 28 al Mercat de la Llibertat i al Mercat de l'Abaceria.

D’altra banda, la campanya estrena en aquesta edició 'Les Revetlletes', tallers infantils que se celebraran conjuntament al tast popular dels Mercats del Ninot (27 de juny) i la Llibertat (28 de juny), amb motiu de Sant Pere. En aquests tallers, guiats pels monitors del programa educatiu 'Creix amb el Peix', les nenes i els nens descobriran, tot pintant, tastant i jugant, que el musclo és un marisc molt saludable, els beneficis del seu consum i com cal menjar-lo, entre altres aspectes.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers