Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Revolució Slow Food al cor del Prat

Revolució Slow Food al cor del Prat

Taula rodona sobre productes de proximitat al Baix Llobregat.

Advertising

L’Slow food té un gran impacte en l’agricultura i la gastronomia del Prat de Llobregat. L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), l’Ajuntament del Prat i l’Slow Food Barcelona –amb la col·laboració de Moritz– organitzen una taula rodona per parlar-ne.

La taula comptarà amb Xavier Oliva, pagès del Prat; el xef de Slow Food Sergi de Meià; Raimon Roda, director del Parc Agrari del Baix Llobregat, i Sergi Alegre, regidor de Promoció de la Ciutat, Mobilitat i Transport de l’Ajuntament del Prat. I com a convidat estrella, Carlo Petrini, un reconegut gastrònom i activista italià, que sosté que els xefs poden aportar molt en la defensa del producte i de l’economia local. Petrini serà, a més, el padrí de les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, dos productes que duen la marca del territori del Baix Llobregat.

Aquestes jornades són una aposta pel pota blava, la carxofa del Prat i els productes del Parc Agrari, que ja s’han convertit en una gran oportunitat per a la restauració local; pocs territoris tenen un pollastre amb IGP i una de les carxofes més importants de l’Estat.

Assistir-hi és un pla ideal per a qualsevol amant de la bona cuina i els productes locals. I imprescindible per als foodies!  

Advertising