Revolució Slow Food al cor del Prat

Taula rodona sobre productes de proximitat al Baix Llobregat.

Publicitat

L’Slow food té un gran impacte en l’agricultura i la gastronomia del Prat de Llobregat. L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), l’Ajuntament del Prat i l’Slow Food Barcelona –amb la col·laboració de Moritz– organitzen una taula rodona per parlar-ne.

La taula comptarà amb Xavier Oliva, pagès del Prat; el xef de Slow Food Sergi de Meià; Raimon Roda, director del Parc Agrari del Baix Llobregat, i Sergi Alegre, regidor de Promoció de la Ciutat, Mobilitat i Transport de l’Ajuntament del Prat. I com a convidat estrella, Carlo Petrini, un reconegut gastrònom i activista italià, que sosté que els xefs poden aportar molt en la defensa del producte i de l’economia local. Petrini serà, a més, el padrí de les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, dos productes que duen la marca del territori del Baix Llobregat.

Aquestes jornades són una aposta pel pota blava, la carxofa del Prat i els productes del Parc Agrari, que ja s’han convertit en una gran oportunitat per a la restauració local; pocs territoris tenen un pollastre amb IGP i una de les carxofes més importants de l’Estat.

Assistir-hi és un pla ideal per a qualsevol amant de la bona cuina i els productes locals. I imprescindible per als foodies!  

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat