Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sardines & Rumba

Ritme de sardines

Torna tot un clàssic de l’estiu: les festes Sardines & Rumba de Moritz. Cada dimecres us atipareu, ballareu i brindareu!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Imagineu-vos una festa major com les d’abans, amb gent de tots els perfils compartint taules plenes de bona teca, un ball on tothom es barreja i ningú es queda assegut, brindis i riures fins a la mitjanit. Doncs això és exactament el que us espera cada dimecres amb Sardines & Rumba, la proposta estival per excel·lència de la Moritz que se celebra a la Caseta del Migdia. Aquesta pineda és un espai privilegiat des d’on podreu respirar aire fresc amb una fabulosa vista al port de Barcelona. Per sopar, us hi espera un altre clàssic de l’estiu: una sardinada com Déu mana a base de sardines acabades d’arribar del port de la Barceloneta. En podreu menjar tantes com vulgueu –o com pugueu– i les acompanyareu d’una amanida fresca de tomàquet, ceba i olives, pa amb tomàquet i un parell de Moritz ben fredes. Per postres, meló i síndria per fer baixar l’àpat.

Però això no és tot perquè, mentre us embruteu les mans cruspint sardines, el grup Rumba-Lá s’encarregarà d’amenitzar la festa amb els seus ritmes festius i contagiosos. Hi haurà dues actuacions, la primera durant el sopar i la segona després de les postres, per tal que pugueu començar a moure l’esquelet al ritme de la rumba de carrer fins que els peus us diguin prou. Si us interessa gaudir d’aquest pla estiuenc tan animat, recordeu fer la vostra reserva per no quedar-vos sense taula. Prepareu-vos per gaudir dels dimecres més sardiners i rumbers a la Caseta del Migdia! ν

La Caseta del Migdia. Mirador del Migdia, s/n.
Reserves al 617 95 65 72. Menú sardinada: 25 €.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat