Rutes de Nadal per descobrir Barcelona

Què fer, Rutes i passejades
Rutes de Nadal per descobrir Barcelona
1/2
Foto: Xavier Arnau
Rutes de Nadal per descobrir Barcelona
2/2
Foto: NomadRutes de Nadal per descobrir Barcelona

Time Out diu

Aquestes festes, la ciutat s'ha posat més bonica que mai. Barcelona Oberta us proposa gaudir-la i descobrir-la a través de rutes temàtiques. Trieu la vostra!

Els barcelonins i barcelonines som uns enamorats i enamorades de la nostra ciutat. Sovint pensem que ho sabem tot d'ella... fins que ens apuntem a rutes com aquestes i descobrim cares de Barcelona que ens fan sentir autèntics exploradors entre els nostres carrers!
Aquest Nadal serà de quedar-se als barris i és per això que Barcelona Oberta us proposa una sèrie de rutes guiades perquè gaudiu de la ciutat aprenent tot allò que no sabeu d'ella. Quina de les seves cares voleu conèixer?
Entre altres, trobareu la ruta 'Fantasmes de Barcelona' i els fenòmens paranormals que tenen lloc quan cau la nit. Només apta pels més atrevits!
Si sou més d'arquitectura, no us perdeu 'Via Laietana: welcome to Chicago!', una nova ruta que explica la llarga construcció (de fins a 5 anys) de la Via Laietana i com va ser concebuda com una gran avinguda que connectés el mar i el nou Eixample d'Ildefons Cerdà.
Us heu parat a mirar l'art de rambla Catalunya? Obriu bé els ulls perquè a 'Modernisme amagat a Rambla Catalunya' us descobriran les joies amagades que fins ara se us havien escapat. O sumeu-vos a 'Passeig de Gràcia, art i luxe': un recorregut per les anècdotes de les seves firmes internacionals i una visita al Museu del Perfum de Barcelona.
Consulteu totes les rutes i reserveu les vostres entrades per passar un Nadal redescobrint casa vostra!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers