Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sâlmon 2024

  • Què fer, Festivals
  • Sala VOL, Sant Martí
Anna Franziska Jäger i Nathan Ooms
Anna Franziska Jäger i Nathan Ooms
Publicitat

Time Out diu

La 12a edició del Festival programa deu dies d'arts vives en set espais de la ciutat, del 15 al 25 de febrer

El Sâlmon, el Festival d'Arts Vives de Barcelona que (com l'animal que li dona nom) neda a contracorrent, recupera aquest 2024 el seu format habitual. Serà una 12a edició plena de noms internacionals que concentra la seva programació del 15 al 25 de febrer a diversos espais de la ciutat.

Les línies del festival consideren la dansa i la coreografia contemporànies en les seves dimensions poètica i política. És per això que el programa consta de quinze propostes coreogràfiques contemporànies, un programa de pensament fet a partir de línies de treball de sis convidades i dues sessions nocturnes a càrrec de col·lectius musicals de la ciutat.

L’edició 2024 compta amb una forta presència internacional, amb creadores reconegudes com Dana Michel, Antonia Baehr i Latifa Laâbissi i creadores que es podran veure per primera vegada a Barcelona, com Carolina Mendonça, Davi Pontes i Wallace Ferreira, i Anna Franziska Jäger i Nathan Ooms, entre d’altres.

El Festival també ha programat creadores més properes vinculades amb l'encreuament de llenguatges i a la coreografia com ara Los Detectives, iki yos piña, Blanca Ulloa i Jaume Ferrete Vázquez.

La programació conté peces amb un fort component polític, amb creadores que porten a l’escena discursos decolonials, dissidents i que proposen contextos de transmissió i sensibilitat compartida amb el públic.

El Sâlmon 2024 estén la seva programació a set espais de la ciutat: La Caldera, el Mercat de les Flors, el MACBA, l’Antic Teatre, Cordova, El Dorado – Societat Flamenca Barcelonesa, la sala VOL i la Sala Upload.

Ja està disponible la programació completa.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Sala VOL
Sancho d'Àvila, 78
Sant Martí
Barcelona
08018
Contacte
Veure Web
Transport
Marina (L1)

Dates i hores

19:00'Ambient Theatre Fury', Anna Franziska Jäger i Nathan OomsMercat de les Flors 8-10 €
22:00'Ibeyí-abiku: el volar de las luciérnagas', Iki Yos Piña i Alex MedinaMercat de les Flors Gratuït
19:00'Ambient Theatre Fury', Anna Franziska Jäger i Nathan OomsMercat de les Flors 8-10 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà