Saló del Manga 2016

Què fer, Festivals

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El XXII Saló del Manga se celebrarà del 29 d'octubre a l'1 de novembre als palaus 1,2,4 i 5 de Fira de Barcelona, així com a la plaça Univers. En aquest espai estarà l'escenari, on tindrà lloc els concursos de cosplay, l'Anime SongContest, exhibicions de balls asiàtics i actuacions musicals. El Palau 1, en canvi, acollirà la part gastronòmica, amb restaurants, tallers i l'exposició 'Wagashi' De l'A a la Z', que fa un recorregut per les principals postres japoneses.
Tampoc faltarà la zona d'expositors, la zona infantil i la de videojocs, així com L'Esperit del Japó, on tindran lloc activitats relacionades amb la cultura japonesa i les seves tradicions. Hi haurà un munt de tallers, per exemple el de quimono, japonisme, manga, cosplay i youtubers, i també hi trobareu la sala del te i la de meditació.
A l'auditori del Palau 5 és on heu d'anar per veure les exhibicions de ball, les actuacions de cosplayers i les projeccions d'anime.
Aquest any, el cartell és obra de la granadina Belén Ortega, a qui se li dedicarà una exposició. Però també hi haurà d'altres, com la dedicada a la literatura japonesa i la seva relació amb el manga, o 'Els orígens del manga', on s'exploren els més de mil anys d'història artística japonesa.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies